- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
King Unique #143015 üzenetére
Tehát ha valakinek eladok egy akármilyen sz.gépet amiről eladás előtt leválasztottam a megfelelő parancsokkal a saját retail kulcsomat (amit az új gépen szeretnék majd használni) akkor az a kellemetlen meglepetés érhet hogy nem fogadja el a rendszer a kulcsot mert esetleg a kollega akinek eladtam a gépemet újratelepítette és magától csak úgy beaktiválódott nála a rendszer? Mi erre a megoldás? Esetleg ha én gyorsabban telepítem vele újra az új gépemet és aktiválom be még mielőtt ő mókolna a géppel ez megoldás lehet?
-
válasz
King Unique #143015 üzenetére
Annyit tudok mondani hogy az utóbbi kb. másfél évben 3x hordoztam a retail kulcsaimat.
Legutóbb kb. 2 hete deaktiváltam egy olyan pc-men amit félévente kapcsolik be és kellett egy másik, napi használatú gépre amit nemrégen vettem.
A fennti két parancsot alkalmaztam most is, ez az eredmény, direkt rebootoltam vagy 3x.
Nem tudom hogyan lehet szabályosan deaktiválni, én így tudom, nagyon megköszönném ha valaki leírná, hogyan kell teljesen, szabályosan deaktiválni egy gépen egy retail kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged