- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Letiltás - hogy is van ez?
- Mobil flották
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
quailstorm #69885 üzenetére
És (#69886) rgeorge
Köszön a segítséget mindkettőtöknek, de ez nekem már magas labda. Inkább nem kísérletezek, így marad a laptoppal való kommunikáció.(Nem akarom elcseszni a rendszert ha valamit elszúrok.)
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Van egy területmérő GPS készülékünk amin Windows operációs rendszer van. Ahhoz hogy menjen rendesen a kapcsolat a gép és a PDA közt kell a Windows Mobile eszközpont. Ugye fent van a rendszeren, de nem működik. Ki rakja a kis ablakot hogy elindul majd eltűnik. Azután sehol nem látom csak a feladatkezelőben és ot is csak bezárni tudom. Windows 10 Pro x64 van a gépen. Laptopon pont emiatt kellett visszatérnem Windows 7-re mert azon gond nélkül megy az eszközpont és kapcsolódik is a PDA a géppel. Megoldható, hogy az asztali gépem is Windows 10- el menjen a kapcsolat? vagy felejtsem el és marad a laptop Windows 7-el?
Mindenképp mennie kell az eszközpontnak és csatlakozva is kell lenni a PDA-nak, mert a PDA adja a sorozatszámot a gépen futó fő alkalmazásnak amiben szerkeszteni lehet az adatokat.Jó lenne ha menne az asztali gépen is a kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest