Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kezünkben a Huawei Pura X
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
netpeti98 #4989 üzenetére
Persze nem működött az sem. Most van megint egy második windows.old mappa, amiben természetesen nincs benne semmi felhasználói adat amit esetleg vissza tudnék állítani.
Most, hogy így írtam, töröltem pár betűt, de véletlen többet töröltem vissza mint szerettem volna, így nyomtam egy ctrl+z-t, amire nem várt módon eltűnt minden amit addig begépeltem. A ctrl+shift+z-re meg nem történt semmi. Így kell ezt kedves Microsoft.
Azt tudja valaki, hogy hogy lehet kikapcsolni a lockscreent, ami a bejelentkező képernyő előtt jelenik meg?
Olyan szívesen megkérdeznék egy kedves MS fejlesztőt, hogy árulja már el nekem, hogy egy otthoni, asztali PC-n mi a jóédes .... ...... .......kell lockscreent tenni a bejelentkezés elé? De persze nem fogom megkérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- Bomba ár! Acer Swift SF314-34 - i5-8GEN I 12GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest