Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
A win10 honnan szedi a drivereket? Páromnak ma jött meg a notija és csináltam neki egy tiszta telepítést. A driverekkel nem foglalkoztam, mert az én gépemen a win szépen leszedett mindent, hiba nélkül működik már 1 éve. Ellenben az új notin a wifi driver állandóan lehalt, amint nagyobb terhelés érte. Elsőre megijedtem, hogy valami hardveres hiba lehet - jártam már így, pont wifi adapterrel -, de mielőtt még visszavittem volna a gépet, inkább csináltam driver booster telepítést, majd frissítettem a 2014-es drivert egy 2016-osra, elvileg ez a legfrissebb.
Elindítottam pár torrentet, meg a böngészőben a youtube-ot és már egy órája nem dobta el a wifit, az új illesztő telepítése óta. Az említett gép egy Hp probook 640 g1, szóval nem egy ősrégi masina.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC játékok egyben
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest