Hirdetés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
válasz
KisApám
üzenetére
Ha bàtor vagy ,felrakhatod

Csak szűz telepítést csinàlj,ne frissítsd..
Lehet,h jo lesz ,lehet nem.Tapasztalat? Szeptember óta szépen megy. Jàtékok jobban mennek szerintem. Volt hang,video akadàsom,de megszűnt..
Sajnos gépe vàlogatja,meg felhasznàlót is
Letiltottam az automatikus driver frissítést egyből. Igaz a hangot frissítettem,de azzal nem oldodott meg a hiba,amit irtam h megszünt. Érdekes,hogy viszonylag kicsi gépem van és a jàtékok full hd ba mennek,high,very-be.. amivel jàtszok..Ebbe nagyrészt újabb jàtékok vannak. Multi? Cod2,Cod4 nekem elég.Teszteket sose futtatam rajta nem is érdekel. Mindig tisztàn tartom,nem rakok fel semmi baromsàgot.. Napi 3-10 óràt megy a gép.Persze ha szépen megy neked minden,akkor te tudod.Ui: Làtom neked kis atom reaktorod van,nagy baj nem lehet

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Letiltottam az automatikus driver frissítést egyből. Igaz a hangot frissítettem,de azzal nem oldodott meg a hiba,amit irtam h megszünt. Érdekes,hogy viszonylag kicsi gépem van és a jàtékok full hd ba mennek,high,very-be.. amivel jàtszok..Ebbe nagyrészt újabb jàtékok vannak. Multi? Cod2,Cod4 nekem elég.Teszteket sose futtatam rajta nem is érdekel. Mindig tisztàn tartom,nem rakok fel semmi baromsàgot.. Napi 3-10 óràt megy a gép.Persze ha szépen megy neked minden,akkor te tudod.