Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Jogosultnak biztos jogosult (mint mindenki, akinek 8.1-e van), csak ahogy értettem, a dell BIOS-kulcsokat újraparticionálós telepítésnél is elfogadja, nem csak a "rátelepítős" megoldásnál - a sajátom még gariban van, azt nem próbáltam.
#10087: Azannya, a KB2976978 is ehhez az M$ trójaihoz tartozik? Eddig azt hittem, hogy csak a KB3035583-at kell kihagyni. Nem értem, hogy miért kell annyira egyeseknek
29.-én lehúz az ember egy hivatalos ISO-t, frissít róla oszt csókolom. Ha jogosult a win10-re, akkor az aktiváció se fog elmaradni (ha elmaradna, lehet prüntyögni az ügyfélszolgálatnál). Semmi második-startmenü meg egyéb idiótizmus.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
29.-én lehúz az ember egy hivatalos ISO-t, frissít róla oszt csókolom. Ha jogosult a win10-re, akkor az aktiváció se fog elmaradni (ha elmaradna, lehet prüntyögni az ügyfélszolgálatnál). Semmi második-startmenü meg egyéb idiótizmus.