- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudiSteel
tag
válasz
szabonagyur #56562 üzenetére
Betettem az asztali gépembe és ott futtattam rajta külön-külön egy olvasás és egy írás tesztet. Azt írta ki h nincs sérült blokk..esetleg másik tesztet kellene rajta futtatnom? Mivel a noti memót máshova nem tudom berakni, így marad a felugro bootnal a win memory diagnostic. Futtatok rajta egy extended fajtát...
-
RudiSteel
tag
válasz
szabonagyur #56558 üzenetére
Megköszönném,ha javasolnál vmi tesztmenetet,amit végre kellene hajtanom
-
RudiSteel
tag
válasz
szabonagyur #56553 üzenetére
Igazából ezekkel próbálkoztam, de mindegyikkel sikertelenül:
- W7 home premium lite 32bit
- W7 home premium 64bit
- W8.1 AIO 64bit -
RudiSteel
tag
válasz
szabonagyur #56540 üzenetére
Kiszedtem az 512es memóriát és csak az 1Gbal indítottam el a W7 lite verzió installját. Minden elment 100%ig, majd amikor bootolni akart az ssdről kiírta,h ez meg az a dll sérült vagy hiányzik. (csak megjegyzem,h a sentinel mind olvasásnál mind írásnál hibamentes üzenetet adott!) Foggalmam sincs hol keressem a hibát....
-
RudiSteel
tag
Sziasztok!
Szerintetek mi lehet a baj az alábbi esetben?
USB 16Gb pendriveról próbálom a notebookomra (Aspire 4732z: 2,2Ghz T4400 cpu, 1,5Gb ddr2, apacer 32Gb sataII ssd) telepíteni a win 8.1 pro 64bit verziót..de install közben a "Fájlok kitömörítése/előkészítése a telepítéshez" résznél mindig más %nál leáll (sosem éri el a 100%ot). Hardver probléma lehet? Hogy tudnám kideríteni?Előre is köszi mindenkinek
-
RudiSteel
tag
Sziasztok!
Most tettem föl a 8.1 Pro-t, amit 2monitorral és 1hdtv-vel használnék. Az lenne a kérdésem, hogyan lehet beállítni, hogy melyik program melyik monitoron induljon el. Esetleg vmi spéci alkalmazás kell hozzá?
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest