- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerinted kb. hány GB RAM-tól mellőzhetem a lapozófájlt, mondjuk Windows 10 alatt?
A jelenleg használt gépemben 16 GB van, és Windows 8 alatt SWAP nélkül hajlamos volt a szétesős produkcióra. Most feltettem a Windows 10-et, nem tudom, ennek más-e a RAM-kezelése -- a 8 ugye lényegesen jobb volt, mint a 7. Kockáztatni viszont nem merek, mert most elég fontos anyagokon dolgozom, ugyanakkor valahol zavar a lapozófájl léte is.
Köszönettel: MaCS
-
DS39
nagyúr
nem olvastad el figyelmesen a kérdésemet.
soha nincs összevonás opciót használok itt.
de pl. két böngésző ablak, vagy intéző vagy akármi, ami azonos programhoz tartozik azt csak együtt lehet mozgatni a tálcán. tehát megjelennek külön, de ténylegesen külön mozgatni nem lehet őket, ha azok egy program ablakai.
remélem így érthető mit szeretnék.
és nyilván erre nem egy felületen kattintgatós megoldás lesz, mert ilyet nem tud egyik windows sem alapból, de reméltem hogy másban is felmerült már ez a kérdés, és van rá esetleg registry hack.
-
randras
veterán
Macbookon ez úgy működik, hogy amivel a telepítő pendrive-ot csinálom, beleintegrálja a legfrissebb drivereket, ezen felül sokmindent nem tudok variálni... Jelenleg (lekopogom), úgy néz ki, hogy a (valószínűleg a Bitdefender Total Security 2016 által telepített) Teredo Tunneling Pseudo-interface letiltása megoldotta a gondot.
-
tgabe25
tag
Sikeresen lefutott a Memtest is, hirens boot lemezen kipróbáltam a windows memory diagnostic-ot is, az is többször és a memtest is többször lefutott hibátlanul. Természetesen 2.0-s usb-n telepítettem, de reménytelenségemben már a 3.0sat is kipróbáltam sikertelenül :S egy apró érdekesség, a memtest 32nm-es i7nek látja a haswell i5-öt.
-
akoska23
aktív tag
x86 os win a gyári telepítő usb kulcsa a tabnak. Mikor felraktam még normáéisan 13GB volt az egész fpglalt hely a c meghajtón. Majd jött az első frissítés pack 758mb 180db frissítés. Csinálta vagy 10 órát és ez nem vicc és nincs benne a letöltési idő mert az elenyésző volt, majd azt vettem észre hogy 22gbot foglal a rendszer a c meghajtón majd most 26 ot. Elvileg mindjárt kész a win 8.1 de helyet kellene xsinálnom mert igy nem maradhat.
Sajna nem tudom mi az a wimboot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged