-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
válasz
wolfman #47147 üzenetére
Igen, nekem ezekkel megy, viszont elírtam, ezek kellenek.
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
Duplaszó: "EnableLUA" Érték: "0"
Duplaszó: "ConsentPromptBehaviorAdmin" Érték: "0"
Duplaszó: "PromptOnSceureDesktop" Érték: "0"Viszont, ami fontos: ezután a Store nem fog működni! Ezért csinálj az eredeti beállításokról egy backupot, hogyha szükséged lesz rá, akkor addig vissza tudd állítani.
-
Zotya84
őstag
válasz
wolfman #47142 üzenetére
Az 1-re: Ez bizony azért van, mert az UAC kikapcsolásával nem fut minden automatikusan rendszergazdai módban. Erre két (három?) megoldás létezik:
1. Regeditben átírod/létrehozod ezeket az értékeket
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System
Duplaszó: "EnableLUA" Érték: "0"
Duplaszó: "ConsentPromptBehaviorAdmin" Érték: "0"
Duplaszó: "EnableLUA" Érték: "0"2. Az így futtatandó programot úgy indítod, hogy ikonon helyi menü, majd futtatás rendszergazdaként.
3. Az így futtatandó programok tulajdonságait úgy módosítod, hogy a kompatibilitás fülön bepipálod a rendszergazdaként történő futtatást.A 2-re passz.
A 3-ra, nem használtam sose avastot, nem tudok benne segíteni, de szerintem a régebbiekkel kompatibilitási gondok lehetnek, ezért nem fognak menni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest