- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tmindegyi #70842 üzenetére
Nincs valami olyan hálózati eszközzel egy körön, ami mindig délután kapcsol be? Bojler, szivattyú, valami nagyobb teljesítményű eszköz? Mert attól is lehet, hogy valami nagyot ránt a hálózaton, aztán újraindul a géped. Nekem volt olyan régen, hogy be volt állítva, hogy bármelyik gomb megnyomására indult a gép, aztán kikapcsoltam, mert éjszaka mindig tök váratlanul bekapcsolgatott. Gondolom a villamos hálózattól kapott mindig valami fals "jelet" amitől elindult.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
King Unique #70455 üzenetére
Magát a programot nem akarja telepíteni, mert macerás.
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Kettő hibával kapcsolatban kérnék segítséget, ötletet. Az egyik, hogy teljesen random időközönként az "intéző leállt" hibát kapom. A másik, hogy bootoláskor sokáig csak a "várjon" képernyőn áll a rendszer, aztán mikor betölt a "rendszeresemény-jelző szolgáltatás hiba"-t kapom.
Lehet ezeket valahogy gyógyítani újratelepítés nélkül? Amit a neten találtam, azt már végigpróbáltam, de egyik sem segített.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest