- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valamilyen értesítéses program a rendszerre? Olyanra gondolok ami indításnál vagy alul a tálcán jelez valahogy hogy lesz valami program születésnap névnap vagy egyéb teendő.
-
törölt tag
válasz
Roland93 #49585 üzenetére
"Megjegyzések
Ha a Windows 7 64 bites verzióját olyan számítógépre kívánja telepíteni, amelyen a Windows 32 bites verziója fut, a számítógép indítását vagy rendszerindítását 64 bites Windows 7 telepítőlemezzel vagy fájlokkal kell elvégeznie.
Ha a számítógépet 64 bites Windows 7 telepítőlemezzel vagy fájlokkal indítja el, de a számítógép nem képes a Windows 64 bites verziójának futtatására, Windows a rendszertöltés-vezérlőt érintő hibaüzenetet fog megjeleníteni. Ehelyett 32 bites Windows 7 telepítőlemezt vagy fájlokat kell használnia.
A Windows Áttelepítő nem képes áttelepíteni a fájlokat a Windows 64 bites verziójáról a Windows 32 bites verziójára. Ha a Windows Vista 64 bites verzióját használja, de tervezi a Windows 7 32 bites verziójának telepítését, a fájlokat kézzel, illetve a Windows Vista Biztonsági mentés és visszaállítás szolgáltatásával helyezheti át külső helyre. További információt a Fájlok biztonsági mentése és a Korábbi verziójú Windows rendszeren létrehozott biztonsági másolat visszaállítása témakörökben, a Windows webhelyén talál. (Ha a Windows XP 64 bites verzióját használja, kézzel kell áthelyeznie a fájlokat külső helyre.)"
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
snecy20 #49504 üzenetére
Hát én csak a programra hallgattam. Azt írta ki befejezhetem és nyomjak egy esc gombot
Bár megnéztem ez valami asus-os program lehet mert beírtam a googleba. Volt korábban egy másik hibám ott tiltottam le asushoz kötődő dolgokat. Csak az a baj nem tudom, hogy mikor, mit tiltottam le. hol és mi volt a hiba
Csak annyit tudok, hogy ide írtam le a gondot
Ha megtalálnám a hsz lehet többre mennénk, mert lehet van összefüggés a 2 hiba között.
-
törölt tag
Sziasztok!
Felébresztés után mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki. Leokézom megint előjön újra ok és többet nem látom. Majd ha a gép megint felébred akkor újra előjön 2x megint ok ok és eltűnik.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy gondom. Nem tudom újratelepíteni a gépet. Akár hányszor megpróbálom mindig azt írja ki a telepítő, hogy "A windows nem tud partíciót létrehozni." Nem értem miért. Kivettem a merevlemezt beraktam egy másikat, de semmi. Azzal sem ment. Gondoltam lehet amikor az iso-t írtam ki akkor rontottam el valamit. Újraírtam kipróbáltam megint nem működött. Pedig ezzel az iso-val raktam fel korábban is a gépet. A gépen a legújabb bios van (UEFI) Visszaállítottam alap beállításokra, de így sem engedte.
Már kezd elegem lenni ebből a sz@r gépből. 3 éve vettem, de a 14 éves gépemmel nem volt ennyi gond mint ezzel a PC-nek nem nevezhető gönccel.
Azért is akartam újratelepíteni a gépet, mert mindig lefagyott. Beraktam egy másik HDD-t azzal nem fagyott le. Azt akartam kipróbálni, hogy ha újratelepítem az megoldja-e a problémát. A sok fagyás ahhoz vezetett, hogy sikerült a gépnek egy RAW kiterjesztésű partíciót létrehozni a 750GB-os külső lemezemből.
-
törölt tag
Az a baj ez a cserélgetés nem megy olyan könnyen.
Próbáltam most az aida64-et abban is a stressz tesztet külön külön cpu-ra vga-ra merevlemezre, memóriára de semmi. Nem fagyott le.
A gépben viszont van egy merevlemez ami nincs már a toppon (a samsung) lehet attól van? Az a HDD csak tárolásnak van a gépen nem fut rajta semmilyen program és nem is telepítettem rá semmit. A rendszer amin fut az a wd. Viszont telepítésnél elfelejtettem lehúzni a régi merevlemezt és emiatt a Rendszer számára fenntartott partíció is ide került.
Arra gondoltam, hogy amikor tesztelem a merevlemezt a program csak a jó szektorokat használja a régieket elkerüli. Lehet amikor valamit szeretne olvasni a gép a régi HDD-ről az olyan helyen van ahol rossz a szektor és meghibásodott a fájl. Csak azt nem tudom, hogy az indításon kívül a Windows használja-e még utána azt a partíciót vagy csak az induláshoz szükséges adatokat tartalmazza-e. Ha meg kiveszem a régi merevlemezt a gép nem indul el.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Már egyszer feltettem ezt a kérdést és az volt a válasz rá hogy cseréljem ki a tápot mert azért fagy le a gép állandóan.
Most kicseréltem a tápot LC POWER L6550-ről FSP Raider 550W-re de most is ugyan úgy lefagy. Hirtelen minden előjel nélkül egyszer csak megadja magát. Nem kapcsol ki nem indul újra csak áll a kép egér nem működik billentyűzet sem működik semmi sem. Néha kb 10% lehet az amikor mintha mi sem történt volna megy tovább a gép, de ez ritka eset. Már nem tudom mit csináljak.Konfig:
Windows 7 64bit Professional (eredeti)
Táp: FSP Raider 550W
Processzor: Intel core i3-2120
VGA: Radeon HD 5750
alaplap8-H61-M LX3 PLUS R2.0
Memória: 4 GB kingmax
HDD: Samsung HD103SJ és Western Digital WD10EZEX -
törölt tag
válasz
quailstorm #42106 üzenetére
de hogyan? csinálok egy új partíciót és arra rakom rá a win 8.1-et? Majd törlöm azt amire ráraktam és kész?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #42093 üzenetére
Hát sajnos nem jött össze
Valakinek valami ötlete?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #42093 üzenetére
köszi remélem sikerül
nincs kedvem újrarakni a gépet
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy 64 bites Win 7 professional op-m és 2 HDD. Sajnos mikor telepítettem a rendszert a System reserved partíció a régi HDD-re került a win 7 pedig az újra. A régi már nem működik valami fényesen, de mivel a system reserved partíció azon van ha kiveszem a gépből nem indul el. Hogyan tudnám átköltöztetni azt is az új HDD-re újratelepítés nélkül?
-
törölt tag
válasz
LonGleY #38728 üzenetére
és a tápra van valami teszt? Egyedül azt nem néztem meg, mert nem gondoltam rá. Aztán egyből a winre gondoltam hátha valami folyamat.
Szerk
Pedig még a boltba ezt ajánlották
Holnap akkor átnézem a gépet a linkelt programmal meg a linuxal és ha akkor is csinálja akkor lehet táp lesz ahogy mondtad
-
-
törölt tag
válasz
Pete55555 #38722 üzenetére
Sziasztok!
Valakinek van valami ötlete miért áll meg hirtelen a gép?
Win 7 professional 64 bit van rajta. A hardverek jók mert az összes le lett tesztelve és nem mutatott ki hibát, de mégis valami miatt néha lefagy. Általában akkor ha valami letöltés van pl teljes sávszélességgel használom a netet akkor tuti 1-2 percen belül lefagy. Ha pedig nem használom ki a netet csak egy kicsit pl oldalak böngészése vagy még a netet sem kell használom ahhoz hogy naponta 3-4-szer lefagyjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest