- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
#65388800 #43116 üzenetére
Hmm...
Akkor lehet winchester, erre nem gondoltam... Mert ha pl a rendszert nem tudja olvasni, nyilván nem kapcsol ki, szimplán csak lefagy... javaslom próbáld ki, hogy egy pendrive-ról bootolható linuxot vagy windows-t elindítasz, esetleg szerzel ideiglenesen egy winchestert és ha folytatja, akkor már én sem tudom mi lehet a baj
Szerk:
A legjobb megoldás, ha mindent egyenként lecserélsz, hogy mitől fejeződik be a probléma az adott alkatrész kicserélése után.
-
sqpp
őstag
válasz
#65388800 #43111 üzenetére
Javaslom, ha teheted próbálj ki mindent cserélgetni egyenként kölcsön alkatrésszel és úgy lehet meglesz a hunyó. Én így hirtelen csak a procira tudok gondolni. A többi nem ilyen jellegű dolgokat produkálna.
Nekem most olyan gondom van, hogy néha fogja magát a gép és újraindul. Elvileg a táp, de már én sem tudom, szóval előtte mielőtt veszek egy másikat tényleg letesztelek mindent cserével és ha tényleg a táp, csak akkor veszem meg -
LonGleY
veterán
válasz
#65388800 #38731 üzenetére
Nem neked kell, hogy elég legyen, hanem a konfigodnak...
Illetőleg egy táp - és ezáltal a gép - stabilitását nem csak a leadott Watt mennyisége (ami egy bóvli cuccnál ritkán egyezik a feltüntetett értékkel) határozza meg. A 450 W minden márkainfó nélkül is határeset így, hogy egy erősebb, dedikált videokártyával és 2 merevlemezzel operálsz. Már most, a tesztek/tápcsere előtt fogadnék az általam vázolt probléma beigazolódására.
-
LonGleY
veterán
válasz
#65388800 #38729 üzenetére
Nincs, de egyszerű: esetedben instant kuka. Az előző hsz-embe szerkesztettem élhető alternatívákat belépőszinten (ha komolyabbat akarsz, Seasonic belsősöket keress). Az ajánlóknak instant fuckoff...
Lehet a win is, de az a tesztekből kiderül majd. Mindettől függetlenül nem fog ártani a tápcsere.
-
LonGleY
veterán
-
LonGleY
veterán
válasz
#65388800 #38723 üzenetére
teszt 1.: fűtsd ki a hardvereid BurnInTest Standarddal (30 napos trial), és nézd a hőmérsékleteket is
teszt 2: tölts le és nyitogass oldalakat egy live Linux alól (pl. Ubuntu 14.04)
Ha ez megvan, már tudunk tippelni. Btw.: milyen táp van a vas alatt? És milyen vas, hány winyóval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest