Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
C4L1
csendes tag
Természetesen próbáltam újratenni a drivert, de most hogy mondod belenéztem az eszközkezelőbe, és minden egyes hálózati kártya alatt szereplő dolog, a hálókártyától a tunngle ig mind felkiáltójel van. és azt írja mindegyikre hogy: az eszköz nem működik megfelelően, mert a Windows nem tudja betölteni a szükséges illesztőprogramokat.
-
C4L1
csendes tag
Hi!
Egy idegesítő problémám akadt a hálózattal kapcsolatban. Tegnap este minden jó volt, de ma amikor bekapcsoltam a gépet, azt jelezte hogy egy hálózat sem érhető el. A LED-ek sem világítottak. Amikor újraindítom a rendszerindításnál égnek a LED-ek, de amikor kiírja hogy 'Windows indítása', akkor ott valamikor a közepénél hirtelen lekapcsolnak a LED-ek, gondolom a hálózati vezérlő is. Próbáltam csökkentett módban, úgy is lekapcsolt betöltésnél. Mintha a Windows letiltaná a hálózati vezérlőt (nem tudom az integráltat lehet e hálókártyának hívni...). Valakinek van valami megoldása?
(Routerre vagyok rákötve és természetesen azt sem érem el)Segítséget előre is köszönöm,
C4L1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest