- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valka1978
csendes tag
válasz
Hunork #18807 üzenetére
CPU usage minialkalmazás fent van és a proci nemigen aktí a zakatolás alatt.
Nem lomtár és nem sysvol, néhány tucat betű és szám véletlenszerű kombinációja volt a címe...De most letöröltem.
Tényleg a .net 4.0 után maradhatott a tartalmát tekintve. De azt már jó ideje nem tudja frissíteni a win - ellenben a 3.5-el. Hogy lehet ez egyáltalán? Nem lehet, hogy emiatt zakatol ez a szerencsétlen - próbálja valahogy rendbe hozni...?
-
Valka1978
csendes tag
válasz
Hunork #18805 üzenetére
Megcsináltam azt a lemezellenőrzést amit belinkeltél, de semmi. Hol tudok processzorhasználatot nézni?
A D: partíción van egy védett mappa. a neve betűk és számok tömkelege, azon belül van egy rakás mappa és fájl (köztük setup.exe is) meg képek .net-es feliratokkal. Az nemtom mikor és hogy került oda. Elindítsam vajon? -
Valka1978
csendes tag
Ja, igen!!!
Eszembe jutott, hogy amikor a .net 4.0 akarja frissíteni, akkor is ezt csinálja, de a frissítés sem jön össze soha. -
Valka1978
csendes tag
A defrag az ki van kapcsolva.
Azért fura az egész. mert még soha nem tapasztaltam ilyet. Ugyan abban a ritmusban: ta-tam___tamm, ta-tam__tamm.... reszeli 10 perceken át, nem változik, nem hibázik, mintha valami rossz zenei alap menne loopba kötve. 12 éve van gépem, ez már nem is tudom hányadik, volt '98-am, xp-m és most a 7-es, de ilyet még nem láttam - ismerőseimnél sem. -
Valka1978
csendes tag
És mit csináljak? Lefuttattam a "keresési és indexelési hibák elhárítása"-t, de nincs hiba.
Ami érdekes lehet még, hogy mindig ugyanabban a ritmusban "reszeli" a vinyót. Két rövid egy hosszú, két rövid egy hosszú... ez mindig ugyanaz.
Miből gondolod, hogy az indexeléssel van baj? Sose piszkáltam egyébként a beállításait.Védelmi program csak a security essential van, meg a defender, illetve ami a professionalban gyárilag bent lehet.
-
Valka1978
csendes tag
Hello!
Van egy problémám a win 7-el. Ha sokáig (10-15 percig) nem nyúlok hozzá, elkezdi reszelni a winyót és kb. 30-60 percig nyomja, nem áll le az istennek se és semmilyen alkalmazást nem futtat, a mappákat is iszonyat lassan nyitja meg közben. Ez azóta van amióta felraktam (kb egy éve). Nem jelentkezik ez minden alkalommal, úgy tűnik, ha kireszelgette magát, akkor egy ideg ez nem jelentkezik újra. Néha leáll attól is, ha megmozgatom az egeret, de legtöbbször addig reszel, amíg jólesik neki és lesz*r minden mást azon kívül. Mi lehet ez? Vírus, kémprogi, vagy valami rendszeren belüli alkalmazás? Tisztára paranoiás vagyok már miatta. Négymagos procim van, 4 gb rammal, 120 giga merevlemez, ebből 20 gb a C: partíció.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Tesla topik
- Lightyear - befektetési app
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest