-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
Valka1978 #18811 üzenetére
Nekem is 8-10 éves winyóm van, ami hangos. SSD helyett (már amíg meg nem vettem) anno egy 120G SATAII-es winyóra raktam fel a Win7-et. 16GB RAM. Ahogy írtad. Mihelyt magára hagytam. csirr-csatt- csett- gruu... gruu... és előlről.
Akkor már nézegettem az SSD topicot, és úgy gondoltam, amúgy is ki lesz iktatva a lapozófájl. Kilőttem a szolgáltatást, és a winyó csendes lett... Magára hagytam és nem csinált semmit. Sőt, kikapcsolta magát alvó üzemmódban...Szóval a válasz: vagy a defrag, vagy a lapozófájl, vagy az indexelő szolgáltatás a bűnös. A legvalószínűbb mégis a lapozófájl.
De ezt addig nem fogod megtudni, míg ki nem kapcsolgatod őket egyenként. -
Hunork
veterán
válasz
Valka1978 #18809 üzenetére
Ok. Más nem jut eszembe...(defrag, és más ütemezett feladat nincs, proci nincs leterhelve, chkdsk lement) Hát akkor marad a merevlemez ellenőrzés a korában említett két program valamelyikével.
Nem akarok vészmadár lenni, de nekem régebben volt egy IBM vinyóm, mely egyszer elkezdett hasonló módon kerregni, és végül meghalt. Lehet, hogy ez még csak az előjel, de az is lehet persze, hogy tévedek. Talán másoknak más is az eszébe jut...
-
Hunork
veterán
-
-
Hunork
veterán
válasz
Valka1978 #18787 üzenetére
Üdv!
1. Igen, és is a defrag-ra gondolnék. Írd be a keresőbe, hogy dfrgui, aztán ott max kikapcsolod az ütemezett töredezettségmentesítést. (meg amúgy minek is, ha akarod, majd megcsinálod) Ha meg alkalmazol egy külön defrag programot, annak se engedjél mindenféle automatikus módot. havonta egyszer elég, egy éjszaka rámegy, amíg épp mást csinálsz...
2. Aztán valóban lehet egy automatikus vírus/kémprogram alprogram, amit lőjél ki az adott programnál, már ha valaha engedélyeztél ilyet.
De én az első pontra tippelnék... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest