- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupuk
aktív tag
válasz
HummeRC #49644 üzenetére
Köszi a megerősítést, akkor végképp egyértelmű hogy a win7 a nyerő erre a gépre.
64 bites fel sem merült, természetesen 32-es lesz. Vásárlásra sajnos nincs pénz, így marad a letöltés, örülünk hogy ezt a használt gépet meg tudtuk venni.A win7 startert vagy homepremiumot javaslod inkább? Melyiket könnyebb kezelni, mert még be is kell tanítanom.
(Az én gépemen amúgy szintén xp van, ezért nem ismerem annyira a 7-est. Az én gépem elég erős, bírná a 8-ast is, de egyszerűen sosincs rá egy fölösleges napom hogy mindent lementsek róla, meg vissza, stb, pedig már vagy 2 éves rajta a win, de idén nyáron már muszáj lesz frissítenem nekem is, mert már rohadt lassú)
-
tupuk
aktív tag
válasz
quailstorm #49643 üzenetére
Az FF sem rossz, de azért a chrome a nyerő, amúgy is minden más is google ami online, és jó ha kompatibilisek.
Akkor win7 lesz. Majd a frissítését letiltom hogy az már ne terhelje. Időközben amúgy is kezdtem magam rábeszélni a 7-ese, de akkor így pláne
A printerünk az egy elég komoly példány, ilyen köbméter nagyságú irodai darab, A3-asakat is nyomtat/szkennel, ha már fogadta az adatokat akkor már semmi sem állítja meg.
Játékra viszont nincs igény
Na megyek is az enkórra keresek valami jó kis magyar nyelvű hetest és csinálom.
Köszönöm a helpet
-
tupuk
aktív tag
válasz
quailstorm #49641 üzenetére
Hát a nyomtató még a mostanin is megy, pedig az régészeti leletnek számít már. Amúgy is az mindenképp kell, rendszeresen nyomtat.
A 2-3 fül az elég. Nyilván nem kényelmes, de az ember ne akarjon olcsó géppel száguldozni.
Igazából azon tanakodom, hogy oké, felrakom rá az xpsp3-at, de lehet hamarosan tényleg annyira elavult lesz az xp, hogy már tényleg nem fog menni vele pár dolog, és kénytelen leszek egy win7-et feltenni rá. De akkor meg egyből menjen rá a 7, minek várni. Csak nem tudom a folyamatos fejlesztése, változások mennyire teszik elavulttá az xp-t mondjuk a következő egy évben.
-
tupuk
aktív tag
válasz
quailstorm #49637 üzenetére
Az eszközkezelőben a videokártyához ez van írva:
Intel(R) G33/G31 Express Chipset FamilyNekem ez nem mond semmit, de neked talán igen.
(Amúgy egy ismerősöm 1,5 Giga RAM-os laptopján win7 van, egész jól elmegy.)
-
tupuk
aktív tag
válasz
quailstorm #49635 üzenetére
Köszi a gyors választ. Több pénzt már nem költünk rá, kifújt a keret. Az előző, ma már használhatatlan géphez képest ez is felüdülés lesz. Pláne hogy csak 2 db RAM-hely van benne, 1-1 Gb RAMmal, tehát nem csak 2, de egyből 2x2 GB RAM-ot kéne venni ahhoz hogy 4 legyen összesen, ez pedig tök esélytelen.
A kommented 2. sorát sajnos nem értem, ennyire nem vagyok otthon az informatikában.
De akkor a lényeg hogy marad a jó öreg és eddig is használt, ismert XP. Amúgy ez abszolút nem gond, nekünk nem mániánk az új és még újabb win, ha megy a gép jól, lehet netezni, megy a chrome meg a többit amit írtam, akkor minden oké.
Köszönöm
-
tupuk
aktív tag
Üdv,
elnézést ha talán nem a témához legjobban passzoló fórumba teszem fel a kérdésem, de nagyon sok topik van, ezt találtam a legközelebbinek hozzá.
Anyám régi gépe már múzeumba való műkincs, ezért vettem neki egy új gépet (mármint használt, csak nekünk új). Alap feladatokra fogja használni: 80%-ban netezésre, a maradék 20%-ban: szövegszerkesztés, képszerkesztés, szkennelés-nyomtatás, bankos utalások, skype, ilyenek.
A kérdésem az hogy milyen oprendszert érdemes szerintetek feltenni rá?
Adatok:
- Dell
- Pentium(R) Dual-Core E5200, 2.5 GHz
- 2G RAM
- 240Gb vinyóNos, mit érdemes, XP, win7 vagy win8 (8.1)?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nintendo 3DS és DS topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest