- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az xp már most nagyon elavult. Windows Update nem működik, közli hogy frissíts újabb oprendszerre. Annyiból gazdálkodhatsz, ami a telepítő lemezeden van. A Windows Update biztonsági frissítései nélkül pedig előre megjósolható a rendszeres vírus/kártevő fertőzés, inkompatibilitás, összeomlás, stb. Melóhelyen is elkezdtek lehalni az xp-s gépek és most kezdi megérteni a főnökség, hogy már nem csak egy reinstall a megoldás, erre pénzt kell áldozni...
Én már mindenkinek aki netezni akar, inkább win7 startert, vagy homepremiumot telepítek és amennyire lehet visszaveszem az extrákat. 2gb ramnál, ha előre lehet tudni, hogy nem fog mostanában memóriát bővíteni, simán elég a 32bites verziót telepíteni, az a kis régebbi gépeken még gyorsabban fut. A warez egyébként is helytelen és kerülendő, de a netes körökben elterjedt win7 ultimate verzió maximálisan ellenjavallott. Annál jobban semmi nem lassítja a gépet! -
quailstorm
félisten
Chrome elvileg 2016-tól nem lesz rá, szerintem FF még sokáig. Adobe Reader DC, Vegas, egyéb alkotó és fejlesztői eszközök már most sincsenek, de azért még kb mindenre elég friss megoldást lehet találni. Office 2010 az utolsó, és .NET4.5 sincs csak sima 4.
AthlonXP gépünkön mikor PDF-et nyomtattam egyrészt 100-on volt a CPU, másrészt ha közben csak egy picit mást csináltam azonnal abbahagyta
Mellékesen az E5200 az pont elég lenne száguldozni. Azon nyomtam az Assasin's Creed Brotherhoodot.
Jó HDD+4GB RAM+Radeon HD3850+E5200 az elég korrekt gép. -
quailstorm
félisten
GMA 3100
Persze meg lehet nyírni a 7-et is rendesen, meg lehet old school módon max 2-3 füllel böngészni, kérdés, hogy akarsz-e. Apám szokásaihoz mérten nagyon kevés volt az 1,8GB.
224MB RAM-ra is lehet olyan XPSP3-at rakni, ami villámgyorsan betölt 2-3 fület. De nyomtatót ne akarj rákötni. Hálózatozni ne akarj, meg nagyon semmi mást se.
A háttérszolgáltatások viszik a legtöbb memóriát.
-
quailstorm
félisten
A videoprocesszort kérdeztem, hogy integrált-e. Mert mi lecseréltük az 1 magos 2GB RAMos dedigált VGA-s gépet 2 magos 2GB RAMos integráltasra, de kiderült hogy a kevés 2GB-nál az 1800 még kevesebb.
Szerencsére jó áron meglett a 2x2GB, a többit meg eladtuk. Hiába vettünk a 4 slothoz még 2x1-et nem akarta se a DDR2 800-at se a dual channelt és lassú volt mint a tetű.
32bites Win7 még talán elboldogulna azon a gépen, de abban a CPU-ban sokkal több van. Használtam E5200-at.
-
quailstorm
félisten
+2GB RAM-ot bele alaphangon.
VGA? IGP-s? Akkor gondolom X3100 vagy 4500. Dual channel ez esetben KÖTELEZŐ.
Utána értelmesen megy rajta a 7. Elvileg enyhén mókolt driverrel a 8.1 is sima úgy. Egy dedikált VGA-val meg még inkább.
De láttam már GMA4500-on Win8.1-et, Metros játékokkal volt csak grafikai hiba.Ha marad így és nem költesz rá egy fillért sem, akkor az XP sokkal jobban fut majd, de az is kevés lesz. Saját tapasztalat.
Win7 megeszi a RAM-ot, főleg ha frissít. Mai böngészőket meg hagyjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest