- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivlov
aktív tag
válasz
KakarotHUN #45347 üzenetére
Nem azt mondom hogy 100% de nekem minden szokott menni. A sysprep csak a wint hozza alaphelyzetbe a programokhoz nem nyúl pont ez a lényege a nagyobb gyártók is így készítenek lemezképet feltesznek minden drivert és programot, laptopokon is ezzel van a recovery partició elkészítve...
-
kivlov
aktív tag
válasz
KakarotHUN #45340 üzenetére
Semmi gond nem lesz vele telepítsd fel rakd fel a szükséges programokat és utánna futtasd a sysprep-et apez alapjelyzetbe hozza a wint es mikor átrakod a másik gépbe csak driverezni kell oszt mehet...
Itt sokan rettegnek az amd-intel váltástól de ez már rég a múlté...még xp alatt is sokszor nem okozott gondot csak bizonyos lapoknál... -
válasz
KakarotHUN #45333 üzenetére
Ez a nekem intel neki ájemdé, na itt lesznek gubancok.
A telepítés még menni fog, de azzal mennyit nyersz? A frissítések után a te géped driverei lesznek, átrakod a másikba és a megnyugtató kék környezet után elborítja a vörös köd. Hát szerintem itt lesz az első kékhalál és utána az újratelepítés.
Saját tapasztalat az, hogy intel-intel vagy amd-amd váltásnál működik, még ha foglalatot is váltasz, de ez az intel-amd kb olyan, mintha vérátömlesztésnél rossz rh faktort kapnál. -
szabonagyur
félisten
válasz
KakarotHUN #45336 üzenetére
Tehát ígyis úgyis fel fogod rakni, meg fogod próbálni mivel csak most van időd rá...
Várunk jövőhéten a nem induló Windows 7 problémával
-
sanzi89
addikt
válasz
KakarotHUN #45336 üzenetére
Akkor próbáld meg, de lehet utána kezdheted elölről az egészet... Vagy véletlenszerű, megmagyarázhatatlan hibákkal fogsz találkozni a használat során.
-
sanzi89
addikt
válasz
Én nem erőltetném... Elvileg működni fog, de szerintem nem szerencsés egyáltalán.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Szia
Majd ha meg lesz a gép felrakod rá a WIn7-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Drón topik
- Xbox Series X|S
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest