- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Shaunda
csendes tag
A problémám onnan indult, hogy akármilyen aktív USB eszközt csatlakoztattam a gépre, a windows 7 el kezdte keresni az eszközillesztőt, de ez egyszer sem sikerült. Erre azt a megoldást olvastam, hogy töröljem ki az USB gyökérhubot az eszközkezelőből, áramtalanítsam a gépet, majd újraindítva a gépet fel fogja ismerni az eszközöket. Ez végül azt eredményezte, hogy ezt a letörölt USB gyökérhubot sem tudta befrissíteni, ugyan úgy, ahogyan eddig sem, és most egyáltalán nem kezeli az USB portjaimat, így sem az egeret, sem a billentyűzetet. Ez csak akkor áll fenn, ha már elindult a windows, a BIOS-ba pl. be lehet lépni.
Mit lehet így tenni, hogy sem egerem, sem billentyűzetem nincsen, és még csak nem is frissíti be a gép az eszközillesztőt?
Válaszaitokat előre is köszi!
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest