- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
Gasszi
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Persze bepipáltam én ott mindent. Bízok a legjobbakban!

-
Gasszi
csendes tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi az ötletet, majd utána megnézem azzal is. Az említett művelet eltart egy darabig. Szerencsére csak 300 GB körüli az adat, azon a partíción, ahol a hiba fellépett.
-
Gasszi
csendes tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Lehet majd az lesz, szerencsére 3 éves garancia van a merevlemezre. Legalább ez egy jó pont. Most az alap merevlemez ellenőrzőt futtatom rajta. Nem tudom sok értelme van-e..
-
Gasszi
csendes tag
Üdv!
Nekem olyan jellegű gondom van, hogy egyes zenei mappák megnyitásakor, vagy az azokban található hanganyagok lejátszásakor (winampban) megfagy a rendszerem.
Annyit csináltam, hogy letöröltem őket, és ugyanabban a formában letöltöttem őket (becsomagolva) újra, bízva, hogy ennyitől megjavul, de mégsem. Ugyanaz a probléma jelentkezett, sőt volt olyan is amit még ki sem bírtam csomagolni, már akkor megfagyott. A legszebb dolog ebben, hogy Win XP-n nem volt soha ilyen gondom, mindig, minden ment rajta.
Valakinek erre valami ötlete? Nagyon hálás lennék, ha valaki találna erre valami megoldás..
(Értelmetlen hozzászólásokat nem kérek, köszönöm!)
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- IT Megoldások és szolgáltatások
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs