Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez volt a baja!

-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azt hiszem rájöttem mi a gond...nemrég a mikrofont beállítottam figyelésre....

-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Catalyst Control Center.
-
fatal`
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Catalyst Control Center
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Még ccc sem lett telepítve?
-
VGYke
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azért nézz szét a BIOS-ban!!!
-
VGYke
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nézz szét a BIOS-ban. Milyen lapod / biosod van? Valami ilyesmit keress.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Mondtam én hogy a reg fájlokkkal lesz a baj.
-
fatal`
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pedig power management fülön nekem a billnél is van ilyen.
Érdekes. Chipset driver fent?
-
fatal`
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Eszközkezelőben tiltsd le hogy az egér és a billentyűzet felébreszthesse a gépet.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Végül is ezzel sikerült elindítani a telepítést! Ezek szerint valami file/reg beragadt.
-
fatal`
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Reboot után mit ír? Mert azt írja, hogy feltelepítettél már egy drivert, de nem indítottad újra a gépet.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Keress hozzá neten (kugli/bang) egy uninstall leírást. Reg fájlokat kell kitörölni. Ha megtalálod, kitörlöd őket, akkor talán felmegy rá. Esetleg egy revo uninstallert rádobhatsz hátha talál valamit.
(#46406) hajtömeg:Ha amd-s próblémád van, akkor ahhoz keres topikot. Nem mindíg a win a bűnös....
-
Воланд
titán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Vezérlőpult --> Windows tűzfal --> Speciális beállítások --> bal oldalon Bejövő szabályok --> jobb oldalon Új szabály, ezen belül válaszd ki a Program opciót, onnantól egyértelmű lesz.
Ugyan ezt csináld meg a Kimenő szabályok alatt is és nem fog tudni netre menni az adott program. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, felpakolsz egy normálisan konfigolható tűzfalat, ami izmos: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Atikusz
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Tosee
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hardverhiba esetleg?
Memóriateszt, Processzorteszt
Túlmelegedés
Táphiba(#27020) cigam: elég érdekesen működik ez a mentés és visszaállítás, ami egyébként ha jól testre szabható lenne, akkor nem is lenne rossz! Viszont azt megfigyeltem, hogy elég lassan dolgozik! Tehát még másik szoftverrel max 8 perc alatt lementem a rendszert, ez elég szépen elhúzza a dolgot, ráadásul nem is tudom kikapcsolni a másik partíció mentését!
-
virkir
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Most csak angolul megy de...
Control Panel\All Control Panel Items\System-> Advanced system settings->Advanced fül->
alul Startup and Recovery Settings
Itt vedd ki a pipát, hogy automatikusan újrainduljon és akkor látod mit ír ki. -
virkir
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Talán ha tudnánk mit ír ki ilyenkor akkor lehetne segíteni.
Nagy valószínűséggel valami hardverhezhez köthető lesz a hiba.#19313 Rebirth II.
Szerintem kevered a programokkal ugyanis driverből az életbe nem raksz fel 32 bitest 64-es rendszerre. -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Állítsd be az "Alapértelmezett programok" menüben. A Vezérlőpulton megtalálod...
Egyébként ezt én úgy csináltam, hogy
1. Feltettem a VLC-t (vagy más lejátszót) és azt bekonfiguráltam.
2. Ez után indítottam el a Media Player-t és ott nem engedtem automatikusan lefutni, hanem egyéni beállításokat választok.
3. A végén megkérdezi, hogy alapértelmezetté teszem-e? Ekkor nem-et kell választani és kézzel kijelölni a fájltársításokat.
4. Ilyenkor megjelenik az "Alapértelmezett programok" menü, illetve elindul a lejátszó is. Na, ott én semmit nem jelölök meg, csak bezárom.
5. Végül néhány apróságot még beállítok a Media Player-ben.Ezzel kész is. Így nem kever be más programoknak.
Remélem segítettem valamit...

-
polonic
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kmplayer -----> kuka. WMP használ és örül

-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Rebirth II.
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én azért biztos ami biztos alapon írtam most nekik egy emailt hogy sűrgőssen cseréljék ki a modem-em, mert ez a lehető legroszabb ami a piacon van. Biztos szeretnek mert ez a 4. modem amit cseréltetek velük

-
Brekkk
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az IDE HDD-n az UDMA mód aktív? Még esetleg erre tudok tippelni.
Nálam is egy picit lelassul a rendszerem, ha a Rendszer HDD-ről megy a torrent.
Szerintem a torrentet tedd át a másik HDD-re
Sajnos több ötletem egyenlőre nincs.
-
Brekkk
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ugyanarról a HDD-ről megy ez az egész? Mármint a rendszer, zene, torrent minden?
Mert ez is lehet a belassulás oka. A HDD nem bírja a tempót. -
Brekkk
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Men is mondtam, hogy ütközés lesz, hanem sharing. Ez akkor van amikor 2 v több fizikai ezköz ugyanazt a megszakítást használja. Ilyen sincs nálad?
-
Brekkk
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia,
Nézd meg az IRQ kiosztást, nagyon valószínű, hogy ugyanaz a problémád mint nekem.
IRQ sharing van két ezközön ami folyamatosan üzemel (ne).
Nekem a Gbit lan és Hangkártya akad össze. A Lan lassabb, a hangkártya recseg ha mindkettő megy egyszerre. 16-os IRQ mindkettő és nem változtatható.
A BIOS beállítást nem veszi figyelembe a WIN7.Szerintem nem sok m indent tudsz tenni

-
S.O.S.
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi
-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Pedig semmi extrát nem csináltam csak kilőttem a jelszó kérelmet és jobb klikk mappára - megosztás ezzel - adott személyek - hozzáadtam mindenkit, ezután már simán ment rendesen minen amit szerettem volna...
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nálam az oldotta meg a problémát, hogy nem az egész meghajtót osztottam meg, hanem csak a könyvtárakat. Próba cseresznye

-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jelszót kér vagy mi a baj?
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hali!
Esetleg megszokásból nem adtál azonos nevet, a két W7-es gépnek?
Más ötletem nincs sajna...

Fire.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hali!
Mindenki számára meg van osztva? [link]
Milyen víruskergetők futnak a problémás gépe(ke)n? Ha tűzfalas, akkor engedélyezve van, hogy látszódjon a gép a hálózaton?
Cseréld ki a kábelt(persze ha nem wifi-n van osztva)
Fire.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
senki?

-
Archy85
csendes tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
ezt hogy érted hogy kézzel próbáljam felrakni a drivert és linkeljem be a fájlt??
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen ott! ha regelt verzio akkor menni fog.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Rövid önteszt - részletes önteszt - felületteszt - elérési idö teszt. Nyomasd le őket ebbe a sorrendbe.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
inkább bízok a hdd sentinelben mint a win-ben
Akkor használd tovább. Lehet, nem lesz semmi baja.
-
Bertiee
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tudtok valami progit ami korrektül felméri a Winchester állapotát?
Ja már megkérdezték előttem, sorry. -
Morden24
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Sentinel sem mindenható. Valszeg hibás a lemezed.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen közbe nekem is ez jutott eszembe, de a meglepően gyors kolegámnál a se7en szerintem. Bár nálam gyorsabb de csnya is lenne ha az adatlapomon lévő gépet verné egy 2800 as barton
Viszont én lassabbra számítottam mikor mentem hozzá és megláttam 7 es van fent azon a gépen, csak sogóra dobta fel neki kolegám annyira nem vágja. Netezésre meg korrekt, boot idő se hosszú, bár nem mértem de elég gyorsan felállt a rendszer. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ugyan olyan gépen mármint 2,5 barton 1 Gb ram 6600 sima és nem GT Vistát nyomtam anno most kolegámnál 2800 ason 1 giga rammal ati 9600 ossal megy a se7en sokkal gyorsabb mint nálam a vista volt és sztem normális a sebessége játszani ő nem játszik nem tudom mobbonak mire kell a gép. Netezésre filmezésre sztem korrekt a se7en azon a gépen is.
-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Értem. Egyébként ha a 4-es Chrome-ot rakod fel, akkor itt már találsz hozzá kiegészítőket! Már kezd így a Chrome is használható lenni. Van Adblock, Flashblock, meg Mouse Stroke is.

-
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
De lényegtelen mennyin megy, itt miért alapot ír mindig? ha ráeresztem Intel Burn Testet, és felmegy a szorzó akkor is alap.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha úgy van tuningolva, hogy állítva van a szorzó, akkor lehet az a gond..
Bár lehet, hogy csak a gadget miatt írja úgy, ahogy. -
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
De **** vagyok.. 3.6-on megy.
És ha terhelem 3.6ig se írja át. -
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
A Firefoxot indítsd csökkentett módban, a Start menüben megtalálod. Ha úgy jól megy, akkor valamelyik kiegészítő lesz a ludas.
-
whiskey
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszi...
Keresgélek tovább nem hiszem hogy nincs olyan progi, ami méri az internet, vagy hálózat adatforgalmát. Gondolva arra, hogy régebben nem voltak korlátlan internet előfizetések, így biztos volt valami progi ami havi, bontásba mérte az adat mennyiséget....
Köszi...

-
whiskey
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia...
Lehet rosszul fogalmaztam, nem a sebességet, hanem az adat mennyiséget sezretném mérni... Lehetőleg havi bontásba lehessen látni az adatforgalom mennyiségét...
Köccc...
-
Stehe
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
egy dual core-os 1.6-os gépen menne, 2 giga rammal... Ez még így belefér?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
A hibát okozó alkalmazás neve: sidebar.exe, verzió: 6.1.7600.16385, időbélyeg: 0x4a5bc613
A hibát okozó modul neve: msvcrt.dll, verzió: 7.0.7600.16385, időbélyeg: 0x4a5bda6f
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000a749
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xaa4
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01ca88791e441a23
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\msvcrt.dll
Jelentés azonosítója: 66b34a01-f46c-11de-94b5-0016eae521b6Eseményazonosító: 1000
Vmi ötlet?szerk: a Másik gépről átmásolom az ép C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe mappát és lesz ami lesz

-
vagamo
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
megosztott tartalmat szeretném elérni TC-n keresztül, ugyan az a mukacsoport, de még is felhaszn+jelszót kér, kipróbálom a linkedet is!
Köszi a segítséget. -
doxa
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
ezt nem értem...

a két fiamnak csináltam két fiókot, viszont nem fut rajtuk az RMClock, vagyis futna csak kéri az én jelszavamat.... én meg nem tudom, hogyan csináljam meg, hogy fusson magától kérdés nélkül
-
Eagl3
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Igen, nézegettem már, azzal úgy nincs is bajom, csak az asztali ikonokat szeretném lekicsinyíteni egy picit.
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Töröltem, azóta nagy piros betűkkel FATAL ERROR...

Amúgy nem, köszi! A másik kérdésemre esetleg valami? -
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem. Törölhetem?

-
need
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Talátam valamifére reg kulcsot az kivakarta

-
need
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
+ zongoráztam a regeditet és el haladtam oda ahol a link van..
de ott ez a Dream xar nincs benne

-
need
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
a ccleanerben nincs benne nincs uninstalja az automatikusan indulo programok között sem találom marad a harmadik + oldás

köszi a tippet..

-
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
sislaciii
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Két kérdés. Ha berakom az indítópultba akkor a rendszerrel indul? A másik. Holn az indítópult W7-en?

-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Csak a Firefox-szal fordul elő? Melyik verzió van fent? Próbáld meg a Firefoxot csökkentett módban futtatni. Ha úgy jó, akkor valószínűleg valamelyik kiegészítő lesz a gond. Ezeket letiltogatással ki tudod majd szűrni.
-
polarx
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
nem segített
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jobb klikkk az eszközkezelőben a legfelső eszközön ami a géped neve ott lesz az.
(#1684) herrLeon
Azért mindent nem visz, nekem egy régi pci os pinnacle tv tunert sehogyan sem sikerült felismertetnem a win7el. igaz 9 éves körüli a kártya.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Tűzfal, Defender kikapcsol, ha más programot használsz.
Az írószoftver tartok tőle, hogy nem foglal sem sok helyet, sem állandó erőforrást.
Egyébként a 120-asnál is tökindegy, tartok tőle.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Bocs, csak azért mert már irtam én is és miután elküldtem láttam hogy irtad te is a dolgot, nem szoktam mások hszeiből kiszedni a linket hoyg belinkeljem én is, csak mielőtt elküldtem még néztem pár dolgot meg rohangálok egy laptop és az asztalim között igy nem 1 percig irtam a hasz-t hanem tovább, és igy te küldted el előbb.
Ha jól láttam egyébként te is utolag szerkesztetted a hszedbe a linket először nem volt benne mikor irtam az én haszemet, ha látom hoyg valaki már linkelt valamit nem rakom be én is mert felesleges.
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Oksa...
csak még kérdeztem vmit...ha tudsz válaszolj rá légyszives..
Köszi
-
dokesz007
aktív tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hy, ezt a vista driveres dolgot megkérdeőjelezném, notin a win7-hez semmilyen, de tényleg semmilyen catalistot nem volt hajlandó elfogadni, csak ha haxolva lett...főleg mert vmiért soha nem ismerte fel a kártyát annak ami x700/V5000...
De ha a te eszmefuttatásod mentén indulok, akkor meg tudod mondani, h teljesítményben lesz-e különbség ha a firegl V5000-t sima x700-nak ismeri csak fel?Csak acadban és 3d tervezésben használom...
-
brd
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
De, halál komoly. Mitől gondolnád lassabbnak? A HW támogatással megvalósuló virtualizációnak pont az az egyik lényege, hogy a CPU majdnem minden (a privilégiumszintekkel kapcsolatos részeket nyilván nem) funkcióját megkapja (megkaphatja - beállításfüggő nyilván) a virtuális gép is, így pontosan olyan, mintha egy ilyen CPU-val ellátott fizikai gép lenne (nyilván, ha a host-on fut valami CPU-igényes művelet, akkor lassabb lesz a virtuális OS működése is, de ezért mondtam, hogy bizonyos esetekben - vagyis el lehet intézni, hogy így legyen). A háttértároló-alrendszer pedig azért lehet esetenként gyorsabb, mert a virtuális gép hardfile-ját, megfelelő mennyiségű memória esetén, (a fizikai gépben) sosem látott hatékonysággal tudja a host gép gyorsítótárazni.
-
xedamin
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Értemértem, szóval a 32bit-es op. rendszeremmel nem sokra megyek, ha GTA IV-ezni akarok rendesen, ugyebár?
A http/ftp letöltésről majd csak holnap reggel tudok nyilatkozni, ugyanis T-Home net ---> mostani max sebességem 560kb/s
T-Home rulz...uTorrent beállításokat csökkentettem, holnap majd kiderül ez volt-e a gond.
Hálózati driver-t holnap újrarakom, ha az eddigi beállítások befuccsolnak.
Kékhalálnak pedig ezeket adta:
További információk a problémáról:
BCCode: 1000008e
BCP1: C0000005
BCP2: 88CA4DAD
BCP3: 9B32B930
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0 -
Egzee
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én még azt sem tudtam elérni, hogy hálózatot hozzak létre XP és Win7 közt! 
-
volvoguy
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
naja, csak hogy nem írtottam le..karanténba nem tudom rakni, fel sem ajánlja...csak a kihagyás vagy a törlés..de a registryben van, nem akarom törölni...mármint mi van ha fontos...
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére

suti_88: már miért kellene emiatt újrarakni, talált vmit amit utána gondolom leis irtott, ez a feladata az ilyen szoftvereknek -
McCoy20
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
úgy tűnik megvan a hiba (befogtok csikarni
)A ludas pedig nem más mint a taskbar és az auto-hide kombója

egy fórumon találtam rá, szóval ha az auto-hide be van kapcsolva és és eltűnik a taskbar, és lekapcsol a monitor, akkor "beragad" vagy lefagy a gép (csak hard reset van utánna)
megoldás:
1. vagy auto-hide off
2. egeret a taskbárra viszed és úgy hagyod a gépet, akkor nem fog lefagyni ha lekapcsol a monitor
3. ha egy ablakot nyitva hagysz, de teljes képernyőnilyet se halottam még

reméllem MS megoldja a problémát
-
GeryMX
csendes tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
újraminősítettem és a vizuális hatások is a legjobb beállításon vannak.
semmi változás...

-
McCoy20
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
azt még nem nézetm
amúgy 8.39es catlyst driver van rajta (nem a legújabb, és Vistas)
és energiatakarékos módban van
-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Registry-ben nem tudom miket akarsz konkrétan matatni. Gondolom ilyeneket, hogy leállításnál mennyit várjon a programokra stb. Ezeket pl. a Windows 7 Manager-rel tudod megtenni. De igazából ezeket sem javaslom túlzottan.
Ha meg esetleg tervbe vetted, hogy a szolgáltatásokat is "megnyírbálod", akkor előbb vess egy pillantást ezekre: [link], [link].
Meg régebben valaki lemérte, hogy ha csomó szolgáltatást leállít mennyit nyer. És alig nyert pár MB-t a ramból... De legalább nem működött normálisan a rendszere.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ashampoonak van valami tune up progija abban sztem tudsz tiltani engedélyezni szolgáltatásokat.
-
polonic
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szerintem se piszkáld a win7-et, jó az úgy, ahogy van. Így is egy gyors operációs rendszer.
-
pete_21
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Start menübe beírod, hogy Szolgáltatások / Services és ott vannak a szolgáltatások, ha valamit éppen le akarsz tiltani. Bár ha letiltassz szolgáltatásokat, általában 2 dolog történhet:
1. Semmi. (se előny, se hátrány)
2. Instabil lesz a rendszer, programok nem működnek normálisan... -
Siiiiix
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
annak sok értelme nem lesz
-
Gorneck
legenda
válasz
Speeedfire
üzenetére
És ennek mi értelme? Gyorsulni nem fog semmi, max instabil lesz...
Amúgy vannak erre szakosodott programok.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)