Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hmmm... nagynehezen de csak sikerult reprodukalni a hibat. Kivancsi voltam a konfigodra, es ezert kattintottam a nevedre, ugye ekkor egy kulon ablakban megjelenik az Adatlap.
Itt pedig a http://href.hu/x/a1nl linkre kattintottam mert nem lattam a videokari tipusat.
W7 64
Sapphire Ultimate 4670 kari, ATI CCC 11.02
Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b12pre) Gecko/20110215 Firefox/4.0b12pre
Linkification 1.3.9 kiterjesztest hasznalok igy eleg kettot kattintani a linken es megnyilik az ablakban. Azt tunt fel hogy nagyon lassan toltodik be az oldal meg abban az ablakban ahol olvastam az Adatlapodat, majd elkezdtem huzogatni a csuszkakat es valoban sok ido telt el mire odaugrott ahova huztam. Viszont az is feltunt hogyha nem akartam kivarni az idot akkor egyet kattintottam a Talca ures reszere rogton ervenyesult a parancs, vagyis oda ugrott a csuszka ahova huztam. Az oldalon a gepedet, telokat latni. Ha viszont kikopizom a linket vagy jobbgombos menubol inditom akar uj fulon akar kulon ablakban, a hiba nem all fent.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest