Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus #3765 üzenetére
Honnan tudjam, hogy a tiéd konkrétan lopott-e?
Ha jól emlékszem te írtad be, hogy te meg nem veszed SP1-ig. Ebből kiindulva mondjuk sejtem, hogy nem legális a W7-ed.
Aztán meg írtad, hogy csak az Enterprise-ra meg az Ultira lehet language pack-et rakni. Erre meg írtam én, hogy ha már úgysem legális az OS, akkor teljesen mindegy, mert nem hivatalosan rá lehet rakni bármelyik másik kiadásra is a nyelvi csomagot.Egyébként nem értem, mit háborodsz fel, de tényleg.
Tehat ezek tesztelesre kiadott verziok legalisak marcius utan mar nem.
Nem is értem, miről beszélsz. Az RC verzió az RC kulccsal beaktiválva használható márciusig. RTM soha nem volt kiadva tesztelésre, leszámítva a 90 napos Enterprise trial-t.
RTM-et úgy "tesztelhetsz", hogy kód nélkül telepítve, nem aktiváva 30 napig (+ 3x rearm = 120 nap) használhatod.
Ha neked RTM-ed van beaktiválva úgy, hogy nem jogosultál valamilyen intézményen, előfizetésen vagy bolti vásárláson kívül kulcsra, amivel hitelesítetted a példányodat, akkor a te Windows-od nem legális.[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz
Úgy általában minden programból az RTM-et szokták lopni. A béta, rc változatokat ingyenes bocsájtják a felhasználók rendelkezésére tesztelés céljából.
-
pzstm
titán
válasz
attól hogy RTM, még lehet lopott
Aktív témák
- DCS World modulok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24