Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
válasz
condemned80
üzenetére
A 64 bit nem káosz, simán jó rendszer.
Azok a programok tuti futnak 64 bit alatt.
Igen drivereknek, vírusírtónak, kivéve avira az lehet 32 bites is, 64 bitesek kellenek.
A fear-t most vették meg nekem steamen, kb este megtudom mondani hogy fut-e, de biztos hogy fut. Cod2 is fut simán. Szerintem a többi is gond nélkül.
4 giga ramnál felejtsd el a 32 bites rendszert, de ha a 64-el bajaid voltak, vegyél ki 1 giga ramot legalább és tegyél fel 32 bitest. Én is nem rég váltottam 64-re és már nem megyek vissza többé 32-re. -
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Vista, pff ne is emlegesd, mert feláll a hátamon a szór

Nyugodj meg, semmi gond nincs a 64bites w7-el, rendesen vannak hozzá driverek (főleg az újabb hardverekre vonatkozóan, ebből kifolyólag nálad sem lesz probléma). Amiket leírtál programokat azoknak egy részét én is használom, használtam és nem volt semmi gond vele. Ha valami nem indulna akkor jobbklikk az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitási mód és ott átállítod, hogy milyen módban fusson (xp, vista). És igen maradhat a hp, csak egy 64bitest tegyél fel és ha azzal is fennállnak ezek a hibák, akkor írj. -
Psychonaut
veterán
válasz
condemned80
üzenetére
Minden menni fog.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest