- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
hátnemtom, de szerintem az, hogy felhívják figyelmedet, hogy a letölthető fájlok elég nagyok és aközött, hogy mindegyik terméknek külön EULA-ja van nem látok igényességi összefüggést vagy mifene.
1 EULA 1 termékhez szól jelen esetben ezért is van mindegyiknek külön.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Ha tudnád, hogy mit jelent, ami oda van írva, akkor nem kérdeznél ilyen badarságot. Attól függően, hogy melyik verziót töltöd le, változó a méretük. Ugyanis három verzió érhető el: Enterprise Edition (32-bit), Enterprise Edition for 64-bit Itanium-Based Systems, Enterprise x64 Edition.
-
Bash
őstag
Engem ide: Bővebben: link.
-
Krix
őstag
Miért nem rendelsz postán?
Én felhívtam az info vonalat, és pár perc beszélgetés után a csaj felajánlotta, hogy küld egyet. 2 nap múlva meg is jött az 5 cd (Windows 2003 SBS) igényes tároló tokban. Exchange, SQL, ISA, Frontpage, Outlook 2003 is benne van és 180 napig használható. -
Bash
őstag
Idáig nem jutottál el: Bővebben: link?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest