-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Vitaqo #12066 üzenetére
Szia! Na ez a megtévesztő! Mert aszt hiszed, hogy leállítod de nem!
A lapos hibernált félig alvó állapotba van. Vagyis a memória modulok kapnak ilyenkor is feszültséget. Ez meríti le. Saját tapasztalat! Azóta mióta majdnem megkínáltam baltávalmert azonnal kellett volna és le volt merülve, én kikapcsoltam a gyors indítást, az alvó módot nagyjából mindent! Ha lecsukom->leáll. Nincs semmi beállítva, ha kell megy minden ha nem akkor meg lekapcsol! Az a pár mp amíg elindul nem okoz gondot. Újabban az aksi is a gép mellett pihen. Persze ez nem minden gépnél opció.
-
Csupingo
veterán
válasz
Vitaqo #12063 üzenetére
Mióta a win 10 megjelent, azóta vannak ilyen titokzatos laptop lemerülések. (Lehet, már a 8-nál is volt, de azt a topikot nem olvastam.) Ha asztalról alt+f4-gyel állítod le, akkor is csinálja? Esetleg ki lehet kapcsolni a hibernálást, gyors rendszerindítást, talán az is segít. Ha van a biosban, akkor a power state állapotokkal is lehet kísérletezni.
Olyat is írtak már, hogy ilyenkor felébreszti a gépet és frissít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged