Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
atika88
üzenetére
A BT szabvány elvileg visszafelé kompatibilis, gyakorlatban ez nem mindig jön össze.
Ha kipróbálsz 2-3 drivert és nem fog menni, akkor valszeg bukta.
Vagy ha cserélhető, akkor venni kell bele megfelelő BT adaptert.Simán benne van hogy 5.0 is elég lehet "A" gyártótól, de "B"-től vásároltal megint nem menne.
-
-
Csorbi
addikt
válasz
atika88
üzenetére
Kéne, de úgy tűnik ez nem mindig van így, nem csak az SSD-n múlik ez, leginkább az alaplapon, ezért is javasoltam a kapcsolatfelvételt a DELL-el, ha ragaszkodsz a 980 Pro-hoz. Simán lehet, hogy annyira kicsi a táp a gépben, hogy már egy ennyivel nagyobb tápigényű SSD-t sem engednek benne.
-
Csorbi
addikt
válasz
atika88
üzenetére
A sima 980 PCIe 3.0, míg a 980 PRO már 4.0, ezért is nézném meg, hogy a PCIe Gen-t Auto-ról inkább megpróbálnám manual-ra tenni és kiválasztani a 3.0-t.
Viszont adja is magát a megállapítás, hogy mivel a CPU CSAK 3.0-ás PCIe-t tud, totál felesleges bele a 980 Pro, és mivel úgy tűnik gond is van vele, én maradnék egy valóban PCIe 3.0-ás SSD-nél (mint a sima 980). -
Csupingo
veterán
válasz
atika88
üzenetére
Talán nem mindegyik ssd-t szereti a dell. Itt egy régebbi bug leírás, nem tudom, hogy azóta javítva lett e. Ebben az esetben addig nem enged telepíteni az nvme meghajtóra, amíg más sata meghajtó is van a gépben és nincs lekapcsolva a bios-ban. Ennél a videónál az irst drivert betallózva már működik. Valaki a VMD mappában található drivert tallózta be.
-
Csorbi
addikt
válasz
atika88
üzenetére
Meg kellene próbálni a BIOS-ban a NVME-hez tartozó PCIe tempót kézzel beállítani, azaz Auto-ról áttenni 3.0-ra, vagy 2.0-ra - ha van erre beállítási lehetőség.
Esetleg áttenni a másik foglalatba, ha jól látom kettő van.
Legvégső esetben felvenni a kapcsolatot a DELL supporttal. -
cigam
titán
válasz
atika88
üzenetére
Szerintem ha elindítod, akkor kicsomagolja magát, és elindítja a telepítőt. Itt megálsz, megkeresed azt a könyvtárat, és azt már át tudod másolni a pendrive-ra. Ezután kilépsz a telepítőből.
B verzió: uniextract2-vel kicsomagolod az .exe tartalmát, és azt másolod át (itt lehet kicsit mazsolázni kell, hogy melyik mappában van a driver.)A BIOS-ban látszik az SSD? Szerintem az nvme-nek nincs köze a SATA-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest