- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipothp
tag
Sziasztok!
Nem bírtam ki, feltettem a 11-et...

3 dolog ami nekem nagyon fura1: start menü jobb klik menüjében már nincsen ott a feladatkezelő

2: bármire jobb klikk másolás, kivágás, beillesztés eltűnt...
Csak kis ikonok jelzik ezt legfelül. Szokni kell
3: ha az egeret lehúztam a képernyő jobb alsó pixelébe, és kattintottam egyet bejött az asztal. Itt is megvan ez a funkció, de be kell célozni. Szóval nem elég csak jobb lentre lerántani a mutatót és katt...
4: szintén jobb lenn Win10-en be lehetett hozni egy sávot, ami mutatta az értesítéseket és csomó kapcsoló is volt ott, illetve fényerőszabályzó. Ezt hova rejtették most?
Szeretem állítgatni a fényerőt, plusz a gyorskapcsolókat is használtam rendszeresen.
Beállításokban megvannak, de ennek van gyorsabb módja? (Megtaláltam!!! akkura kell kattintani)+1 TranslucentTB appot ha leszeditek az áruházból, a tálcának az áttetszőségével lehet variálni

Összességében nagyon tetszik a rendszer, de még felfedezem!

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest