Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
#63718632 #4089 üzenetére
Az új kinézet nekem is bejön!
A rendszer tényleg gyors,de majd jövőhéten a Ryzen L3 cache probléma javításával jobb lesz.
Közepén start menű elsőnek szokatlan volt,de kezdem megszokni és 21:9 képarányú monitornál nekem hasznos.
Sokan emlegetík,hogy visszatérő 8/8.1 csak felturbózott gui és bukás rendszer lesz. Azért,mert azt állítják minden második megjelenő oprendszer bukott.
A windows 10 is jó oprendszer,de be kell látni már 6 éves és az újabb hardvereknek már a 11 lenne jobb. De ezt majd idők múltán fog kiderülni mennyire sikeres vagy bukás lesz a Windows 11.
Én váltottam és nem csalódtam benne.
A hangeszköz váltás meg két kattintás nagy cucc.
Start menü? Nekem ez is tetszik. Valakinek meg nem jön be. Amúgy is itt is két kattintás ha többi programot akarod megnézni.
Akinek meg nem tetszik akkor visszarakja a windows 10-et és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest