- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery14
senior tag
Sziasztok! Egy elég fura hiba lépett fel.
Tegnap este processzort cseréltem (9800X3D-ről 9800X3D-re), és elsőre minden rendben volt — a gép elindult, betöltött.
Ezután viszont azt írta ki: „A PIN-kód nem érhető el, jelentkezz be újra.” Rendben, ez már előfordult korábban is, például alaplapcsere után.Beírtam az adataimat az első bejelentkezésnél (Microsoft e-mail + jelszó), de már ekkor ez az üzenet fogadott:
„Túl sokszor próbált meg érvénytelen fiókkal vagy jelszóval bejelentkezni.”Ezután hagytam az egészet, mert 3-4 próbálkozás után sem lett jó ugyan az a szöveg fogadott. Gondoltam, majd reggel jo lesz— de nem, most sem jó.
Windows 11 Pro van a gépen, teljesen gyári és regisztrált, semmi buherálás. Kicsit tele a tököm vele..

Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Metal topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- BMW topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest