Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Fél éve használok probléma nélkül egy HP asztali gépet, melyen Windows 11 fut. Megjegyzem, AMD Ryzen 3 2200G proci van benne, ami ha jól tudom, még nem szerepel a kompatibilitási listában, de eddig semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Pár napja azonban időnként elkezdett a gép újraindulni, a kék képernyő a "Your device ran into a problem and needs to restart" szöveggel. Sajnos nem tudtam lefotózni, hogy volt-e rajta valami info a hibára vonatkozóan. Valahol vissza lehet keresni esetleg a rendszerben, hogy mi miatt történik ez a dolog? Még eszembe jutott valami, előtte 1-2 nappal feljött az Update-ban, hogy van HP frissítés is, én meg elindítottam. Kiderült, hogy BIOS frissítés volt, de látszólag végigment hiba nélkül, meg közvetlenül utána se volt még gond. Ennek ellenére lehet szerepe az újraindulásokban? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest