Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Fél éve használok probléma nélkül egy HP asztali gépet, melyen Windows 11 fut. Megjegyzem, AMD Ryzen 3 2200G proci van benne, ami ha jól tudom, még nem szerepel a kompatibilitási listában, de eddig semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Pár napja azonban időnként elkezdett a gép újraindulni, a kék képernyő a "Your device ran into a problem and needs to restart" szöveggel. Sajnos nem tudtam lefotózni, hogy volt-e rajta valami info a hibára vonatkozóan. Valahol vissza lehet keresni esetleg a rendszerben, hogy mi miatt történik ez a dolog? Még eszembe jutott valami, előtte 1-2 nappal feljött az Update-ban, hogy van HP frissítés is, én meg elindítottam. Kiderült, hogy BIOS frissítés volt, de látszólag végigment hiba nélkül, meg közvetlenül utána se volt még gond. Ennek ellenére lehet szerepe az újraindulásokban? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Diablo 3 Collector's Edition
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest