Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom ez os specifikus kérdés e, de itt teszem fel aztán majd ha nem ide való akkor szóljatok rám

Adott egy MSI B560 alaplap rajta 6 sata 3 port, ezen a 6 porton lóg 2samsung mindkettő rendszer, egy WD ssd egy Mx500 ssd egy kioxia ssd és egy WD vinyó!
Na most a probléma az volt Win 11 en hogy egyszer csak nem tudom így indult e a gép de nagyon valószínű eltűnt az MX 500 ssd, viszont mikor 11-ről átmentem 10 re ott viszont megvolt! Amikor ismét visszatértem W11 re akkor már ott is megvolt! Bios látja az összes meghajtót,tehát ezzel gond nem lehet.
A kérdés az, hogy ilyen mitől fordulhat elő? Összeakadhat valami? Azóta a slágergyanús kioxia ssd eltávolítottam és idáig nem észleltem Win11 alatt a problémát. De ez nem jelenti azt hogy esetleg ismét produkálni fogja......Válaszokat tanácsokat előre is köszönve!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest