- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Folytatás itt:
Nagy Winamp topic - kérdések és válaszok [link] -
Bibby
addikt
Nem valami aktív a topic, de talán tudtok segíteni: mostanában a winamp internet rádióból összesen 30-at talál, ami elég sovány teljesítmény...hogy lehetséges ez?
-
Sashaboy
csendes tag
Sziasztok!
Mitől van az,hogy amikor a Winampban a beállítások menüpontra kattintok rögtön kijön egy hibaüzenet,a Zonealarmtól (ZoneAlarm:zlclient.exe-A komponens nem található),hogy az MSVCR71.dll nem található!
Várom a segítséget!
Köszönöm! -
Mojszi
csendes tag
válasz
VladimirR #36 üzenetére
Nem töltök le mellette, nem dc zek meg semmi ilyesmi, az elérésem 2mbit es. Egyébként nem minden radionál csinálja olyan sűrűn de mivel sokat veszek fel ezért fontos h ne szakadjon meg.
Megtaláltam a streaming fület, ott a Streaming Data Puffer t 64 k ról 200k ra állítottam az elég? És van ott még olyan h Streaming Prebuffer és egy skála 0% tól 100% ig annak hol kell állnia???
Egyébként próbálgattam és már javult a dolog de még mindig nem tökéletes.
köszi -
VladimirR
nagyúr
1: nezd meg masik radioadoval is, ha ott nem csinalja, akkor a szervernel van a gaz
2; ha ott is csinalja, akkor:
-keves hozza a neted (ez modem-es, mobil-os netnel jobbal nem lehet gond)
-keves a szabad savszelesseged (nem toltesz valamit le? nem dc-zel? nem torrent-ezel?)
-lagos a neted, vagy mas okok (noveld meg a puffer meretet a winamp-on belul, az input plugins-nel az mpeg decoder plugin-ban a streaming fulon) -
Mojszi
csendes tag
hello
a winampom internet radio hallgatás közben folyamatosan bufferol. Mit lehet ezzel csinálni mert ez elég idegesítő.
köszi -
driver18
tag
Pontos úgy! Mintha a pausét nyomnám meg. (még az kijelzőn is úgy marad a ''spectrum analizer'') De a hang is megszűnik.
Most 5.093 van fent, de próbáltam már a 2.91-gyel is. Mindkettővel csinálja.
A hang driver ugyanaz. Integrált hangkártya, az alaplap lemezéről való drivert teszem fel mindig. (és régen nem állt le) -
driver18
tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy zenehallgatás közben egyszerűen leáll a winamp. Nem maga a program, hanem a zene áll le. És mostanra már a media playernél is jelentkezik, zene illetve film lejátszása közben...
Mitől lehet ez? (Rendszer újratelepítés után közvetlenül ezt csinálja) -
dantes
tag
Sziasztok!
Ha a winampon átállítom a hangerőt, nem változik. Meg az se hogy melyik hangszóró szóljon hangosabban. (Mondjuk az utóbbi nem zavar.)
Tud valaki segíteni? -
Nabu
aktív tag
Értek én mindent csak azt nem, hogy a Nerot miért futtatod rendszergazdaként???
Van hozzá egy progi amivel minden felhasználónak engedélyezheted a használatát így kényelmesebb szerintem és azt reméltem hogy a winamphoz is lesz egy ilyen progi vagy beállítás, de ezek szerint a winampot, hogy menjen rendszergazdaként kell futtatni korlátozott fiókban bár ez elég kényelmetlen számomra!
Ha valaki mégis tud rá bármi megoldást ne habozzon!!!
Köszönöm! -
Pacák
senior tag
Aha, rendszergazdaként futtatod ezt az egy progit a korlátozott fiókodban.
A Nero -t is így szoktam futtatni a munkahelyemen, mert nem ettem meszet, hogy a mindennapos munkámhoz rendszergazdaként legyek bejelentkezve, ha nem is kell telepítenem a melóhoz semmit. Ugye nem kell részleteznem, hogy miért? -
somodisoma
senior tag
Miért van az, h nem működnek a gyorsbillntyűk, ha a főablak az aktív? Csak akkor megy, ha átklikkelek mondjuk a playlistbe.
-
Nabu
aktív tag
Sziasztok a problémám az volna, hogy felrakom az 5 -ös winampot (full) és korlátozott fiókban akarom használni akkor megfagy a winamp és leáll!!!
Rendszergazdai fiókban semmi baja, van erre valami orvosság, hogy menjen mindkettőben ??
[Szerkesztve] -
Speederer
senior tag
Nekem az a bajom a winampal, hogy a vezérlőbillentyűkre csak akkor reagál ha a playlist az aktív. Ha a főablak akkor mintha semmit sem nyomtam volna +. Ez pedig azért elég idegesítő!
Már volt winamp reinstall, azóta felraktam az 5.06-ost is (ez lite verziós, az eddigiek full), de ezzel is +maradt a probléma.
Esetleg van 5lete vkinek? Csak nálam csinálja ezt? -
Gh0sT
addikt
UP
-
Gh0sT
addikt
UP! Nem használ senki 5.03-as winampot?
-
Gh0sT
addikt
Biztos volt már kérdés, csak kicsit sok a winampos topic, úgyhogy megkérdem ebben:
Ha kijelölök egy csomó filet egy könyvtárban és nyomok egy jobb klikket, majd rábökök a lejátszás winamppal, vagy felvétel a winamp listára, akkor nem olyan sorrendben veszi fel a file-okat, ahogy a könyvtárban vannak. A véletlen lejátszás ki van kapcsolva. Volt már ilyen gondom a régi verziókkal, de ebben nemtom hol lehet kikapcsolni ezt a ''file-keverő'' opciót.
Valaki? -
RAM
őstag
Hi!
Bármelyik *.wav lejátszása előtt az alábbi hibaüzenet:
Null soft wavefrom decoder v2.06 error
Invalid file type
Hogy lehetne +oldani ezt, h működjön?
[Szerkesztve] -
mazsa
csendes tag
Most ledöbbentem, mert a Jetaudio is ezt csinálja. Pedig az se csinálta. Volt olyan, hogy az egeret se tudtam mozdítani, annyira le volt terhelve a gép, de a Winamp (a Jetaudio is) simán játszotta a zenéket. Ez nekem most nagyon nem jó, mert ha úgy ülök a gép előtt 5 percet, hogy nem szól zene, akkor már szarul vagyok.
-
VladimirR
nagyúr
-
mazsa
csendes tag
A legújabb 5.03a-s Winamp-nál előjött nálam egy probléma. A régebbi verzióknál leterhelt CPU mellett is gond nékül mentek/szóltak a hanganyagok, most viszont ekkor elkezd bizonyos időközönként ''sercegni''. Mitől lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest