Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hát ez nem fog menni. Egyik NT alapú windowson sem megy az ASUS Live, ezért adják az ASUS DigitalVCR nevü progit az újabb kártyáikhoz. Az elvileg megy 2000 alatt és XP alatt is. Persze nekem eddig még csak egyszer sikerült elindítanom, egyébként állandóan fagy/kilép/hiányol valamit (nem támogatja csak a V6800 utáni kártyákat - lehet, hogy 6600, de az biztos, hogy csak a GeForceosokhoz jó). A megoldás valami más program 2000 alá a TV nézéshez, felvenni 2000 alatt úgy sem nagyon lehet (csak szórja a képeket). Én ezért is hagytam fent a Me-t az XP mellett.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest