- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Aktív témák
-
Polesz
addikt
A többi gépről látom ezt a 3mat is ezzel nincs gond. Igen amikor a megosztást akarom a gépen beállítani akkor dobja a hibaüzit.
Azt megfigyeltem, ha elsőnek nem jelentkezek fel a hálóra akkor korrektül leszedi a júzerlistát és lehet a megosztást is állítani. Viszont ha egyből (telepítés után) fellépek a hálóra akkor már nem engedi. Na én az első állapotot állítanám helyre ha lehetne, de nem tudom :( Újratelepíteni se kedvem se időm sajnos és elég fontos lenne, hogy menjen a cuccos. -
Polesz
addikt
Na szóval adott egy cég.
Van egy NT szerver ami fáljszerverként üzemel és ő adja a júzereknek is a jogokat. Adott 12-13 kliens gép win98se-vel. A probléma az, hogy a vinyók meg vannak osztva, hogy a hálózat többi felhasználója is láthassa a tartalmukat (pl biztonsági mentés, dokumentumok megosztása) céljából. 9 gépen nincs is semmi baj, de 3 gép azt játsza, hogy egyszerűen nem engedi a megosztást, mert a win98 a következő hibaüzenettel dobja vissza a megosztási kérelmet:
''Jelenleg nem tekintheti meg a felhasználók listáját. Próbálja meg később.''
Ezek a gépek is azonban feltudnak jelentkezni a hálóra és a megfelelő jogoka tis megkapják. Amúgy rendszergazdaként sem enged garázdálkodni a win, tehát már nem tudom, hogy mi lehet a baj.
Ha valaki tud akkor HELP ME!!!
Előre is thx. Remélem tsibe is erre jár és oszt nekem sötét elmének egy kis észt :)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest