- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
na? mizu?
-
rATdrAgOn
senior tag
-
eper-fa
aktív tag
most akkor nem vagy gépközelben? pedig csak annyit kéne chechk-elni, h fent van-e a Mapi32.dll
-
X-COM
nagyúr
[L]http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q177/6/07.asp[/L]
-
Polesz
addikt
A többi gépről látom ezt a 3mat is ezzel nincs gond. Igen amikor a megosztást akarom a gépen beállítani akkor dobja a hibaüzit.
Azt megfigyeltem, ha elsőnek nem jelentkezek fel a hálóra akkor korrektül leszedi a júzerlistát és lehet a megosztást is állítani. Viszont ha egyből (telepítés után) fellépek a hálóra akkor már nem engedi. Na én az első állapotot állítanám helyre ha lehetne, de nem tudom :( Újratelepíteni se kedvem se időm sajnos és elég fontos lenne, hogy menjen a cuccos. -
eper-fa
aktív tag
és ha a többi kilencről akarod elérni azokat, akkor dobja ki, hogy. ?
vagy pedig amikor be akarod állítani magát a megosztást? (egyébként nem sok ötletem van, csak kérdezem, ami kapcsolódhat a dologhoz...) -
eper-fa
aktív tag
mindig ua. a 3 gép? hálóval egyébként minden oké?
-
Polesz
addikt
Na szóval adott egy cég.
Van egy NT szerver ami fáljszerverként üzemel és ő adja a júzereknek is a jogokat. Adott 12-13 kliens gép win98se-vel. A probléma az, hogy a vinyók meg vannak osztva, hogy a hálózat többi felhasználója is láthassa a tartalmukat (pl biztonsági mentés, dokumentumok megosztása) céljából. 9 gépen nincs is semmi baj, de 3 gép azt játsza, hogy egyszerűen nem engedi a megosztást, mert a win98 a következő hibaüzenettel dobja vissza a megosztási kérelmet:
''Jelenleg nem tekintheti meg a felhasználók listáját. Próbálja meg később.''
Ezek a gépek is azonban feltudnak jelentkezni a hálóra és a megfelelő jogoka tis megkapják. Amúgy rendszergazdaként sem enged garázdálkodni a win, tehát már nem tudom, hogy mi lehet a baj.
Ha valaki tud akkor HELP ME!!!
Előre is thx. Remélem tsibe is erre jár és oszt nekem sötét elmének egy kis észt :)
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest