Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
válasz
znagyznagy #13439 üzenetére
Hát igazából megmondom én mit nézek!
Tudjon DVI-t mert ugye az "új" vidkarikon ez van nem VGA. Ha HDMI-t tud az csak egy hatalmas jó a későbbiekben. (egyáltalán nem feltétel) 22"-es legyen mert fölötte már nekem fölösleges. Garancia ami nekem a legfontosabb! Ezek alapján azt mondják a Samu és az LG ad 3 napos pixelgarit. Acer szerettem volna venni ilyet de azt mondják sar a garitatása 4-5hét mire csinálnak valamit (ez nem tetszik) ettől függetlenül még lehet megveszem
Igazából az LG felé hajlok mert nekünk eddig ez jött be. Van egy Samu tévénk de siralmas az LG-hez képest(van 2). Cimbinek is azt mondtam LG moncsit vegyen azt vett nem bánta meg (eddig) Én is bajba vagyok a vásárlással! Minél többet olvasok annál jobban!
A mostanit meg úgy vettem, hogy űűű de jól néz ki ez kell és megvettem
Tökéletes! -
Gerisz
addikt
válasz
znagyznagy #13437 üzenetére
Dehogy olyan
Kérdezz be ide, de szerintem kinézhetnél egy párat. (én is vásárlás előtt állok) -
Gerisz
addikt
Mit szóltok az Acer P224W 22"-os monitorhoz?
Igazából az F22 tetszene, de kicsit drágább, össze kellene szedni az Amcsi rokonokat a beszerzéséhez (mondjuk a szállítás meg a rizikó nem lenne 2 Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest