- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadafak
tag
Szerintetek jövőre olcsóbbak lesznek a tft-k (és a gépek, alkatrészek?) , kb január közepe/vége felé.
-
Vadafak
tag
Sziasztok!
Szerintetek ha elmegyek pl edigitalba és megkérem szépen az eladó bácsit hogy pakoljon ki elém egy 204B-t és egy 225BW-t hogy végre el tudjam dönteni melyiket vegyem, teljesíteni fogja szerény kis kérésem vagy elküld a karburátoroslócsöcsfensíkra a nátháskobránakfaszára?!
-
Vadafak
tag
válasz
raskolnikoff #4851 üzenetére
Igan az nekem is nagyon tetszett benne hogy állítható a magassága és előre is sokat lehet dönteni.
Raskolnikoff: És jó a monitor betekintési szöge, és filmnézésnél nem zavaró a bevilágítás, elég a 700as kontraszt? szóval úgy minden fasza vele?
Azt látom a hozzászólásodból hogy nem bántad meg. -
Vadafak
tag
Héj emberek, miért vesz mindenki 226BW-t nem úgy volt hogy enyhe visszalépés volt 225BWhez képest?! (merthogy ez a dinamikus kontraszt cucc semmit se ér és nem éri meg árkülömbséget, az hogy 5 vagy 2 ms meg már mind1...)
na!/lécci ne oltsatok szét, inkább írjátok le hogy miért beszélek hülyeséget, és én még meg is fogom köszönni a választ.
... másik:Egyre jobb, már 3, sőt 4 monitor közül nem tudok dönteni.
931BF ---- sima 19es jó adatokkal, jó kontrasz jó ms, láttam előben egész jó, egy valamival baszták el (számomra főleg) hogy alig lehet előre dönteni, és szerintem kicsit gázos hogy 53k ért veszek moncsit és cd-t kell aláraknom
203B ---- ugyebár ez már 20as igaz 1col nem oszt nem szoroz (mégis én valahogy sokkal nagyobbnak látom mint 19eseket) , nagyobb felbontás (de csak1400 x 1050) és kontrasz is "csak" 600:1es , 8 ms, meg van rajta ez a pivot, nem sokat használnám de azért tetszik.
az ára meg 55k ami nem is jó nem is rossz.
204B --- ugyanaz mint 203B csak ezerszer jobb adatokkal, 1600x1200, 5 ms, 800:1 kontraszt, áááá isteeen, de basszus 75ezer áhh picsába, szal ára miatt valószínűleg nem ezt fogom választani, vagy mégis?!
mondjuk ez jön be a legjobban.
225BW --- félek a widetól hogy megbánom ... , igaz sokat filmezek, meg elvileg wow is támogatja, de havernak wide-ja van és olyna furcsa volt rajta netezni, nem furcsa inkább szar (legalábbis nekem, kifejezetten idegesített! , vagy 'majd megszokom' alapon ne foglalkozzak vele?!mondjuk haveré csak 19es wide volt.) Adatai hát ahhoz képest hogy 22 col szerintem nem olyan jók, 1680x1050, és 700:1es kontrasz, 5 ms mondjuk végülis ezekkel nincs akkora baj... áhh nemtom ez viszont csak 70k!!!!! tényleg hogy hogy 70k csak, vagy az nem is olyan olcsó?
lényeg a lényeg hogy nagyon nehéz a döntés, ráadásul én olyna ember vagyok aki szereti átrágni magát a dolgok, a pénzén tényleg a legjobbat venni, amit lehet!
Kérlek szóljatok hozzá valamit, esetleg monitorokról valamit, jót vagy rosszat mind1.
előre is köszönöm hogy elolvastatok
Jajj kérdeznék si valamit ... végre sikerült elcsípnem az Ósönbe egy 203B-t és hajtogattam össze vissza, és felmerült bennem a kérdés hogy ez pár hónap után is úgy fog állni, amilyen állásba én hagytam?! szal nem fog (pffhogyismondjam) "elfáradni"
na jó már tényleg nem írok többet
üdv -
Vadafak
tag
válasz
phalanx #4775 üzenetére
Csáó!
Haveromnak pont ilyen asus volt amit linkeltél, most kérdeztem meg tőle hogy asus vagy samung 225 BW aszondta szinte mind1, majdhogynem ugyanaz.
Egyébként ha még nem olvastad volna itt egy ph-s teszt [link] , mondjuk mindkettőt kicsit lehúzza, de olyan hibákkal amt én a büdös életbe nem fogok észrevenni, főleg nem egy 5 éves 17-es crt után.
Nekem valahogy 225BW jön be, megnéztem média márktba á és isten, úgy állítód ahogy akarod és ami nekem külön tetszik, előre is sokat lehet dönteni. (ágyból filmezés)
Meg a teszt végén is 225BW-t ajánlja,.... utánad magamat is meg kéne győzni hogy vegyem már meg a francba!
Lehet csak egy "ilyen monitorom van 1 éve és kurva jó, ennél jobb vétel nincs!" szövegre vágyom hogy valaki beírja fórumba!Bár ahogy fentebb olvasom van pár jó hozzászólás 225bw-hez.
-
Vadafak
tag
Sziasztok!
Max 70k-m van egy 22es wide moncsira. Miket tudnátok ajánlani, ami ennyiért jó vétel lenne!?
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xbox Ultimate előfizetések
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged