- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Vadafak #4852 üzenetére
Hát nézd: a betekintési szöge olyan mint más TN+filmesé-csak 22 colban. A 700as kontraszt szerintem egy Samsung monitornál - akármilyen panel is van benne (CMO pl kíváló paneleket készít) abszolút kielégítő. Sőt.
És hát szóval úgy minden fasza vele.
Csak tudni kell hogy mik az előnyei meg a hátrányai AMÚGY egy bármilyen 22 colos TN-es TFTnek. De ez mindegyikre vonatkozik ugye. Ami nálam volt hogy én kb előre már tudtam hogy ezt fogom venni és nem a fekete keretesek között választok.
Melegen ajánlom. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vadafak #4846 üzenetére
Pl...Szebb a külseje, és forgatható talpazata van, árban meg nem annyira egetverő a külömbség...Nekem 226Bw van és mivel elötte megnéztem kb 8 monitort élőben ez tetszett a legjobban és nem csalódtam egyáltalán, fekete alapon van egy kis zavaró háttérbevilágitás de azt mutatták a tesztben is igy nem lepödtem meg és 1álltalán nem zavar...És 73K körül már ez is van ujonnan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Micro Four Thirds
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged