- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
shouryuken
senior tag
DELL 2407WFP HC
Na röviden és tömören: döbbenet
Olyan mintha egy high end flat crt előtt ülnék. (vibra nélkülPozitívum
+Gyönyörű szemet kápráztató színek, nagyon szép, tűéles kép.
+Fusinak is szép színei voltak, de ezen valahogy telítettebbnek tűnnek nekem. Lehet elvakultság.
+A fusihoz képest vithathatatlanul és egyértelműen jobb a feketéje.
+A méretet még szokni kell, hatalmas!
+Nagyon stabilan áll a monitor, nagyon jó anyag (nehéz talp\ állvány) és mindenfele forgatható (fusinál ezt hiányoltam)
+Iszonyatos mélységekig paraméterezhető, atomjó menü (és a kedvencem, 1:1 pixelmap dsubon is!)Negatívum
-Minimális _nagyon halovány_ bevilágítás a sarkokban.
-Hol volt a dobozból a tápkábel?Kiugrom a bőrömből, nem bántam meg egy pillanatig sem
-
shouryuken
senior tag
Na, mégiscsak megreneltem a 2407wfp-hc-t.
Remélem megéri a pénzét -
shouryuken
senior tag
Sajna a 226bw-vel nem voltam megelégedve, bárhogy kalibráltam, az mva panelhez szokott szemem nem tudta megszokni a színeit
Először 2407WFP volt a kiszemelt de 2007WFP lesz az új moncsim, nincs szívem kiadni 160k-t egy monitorért, aránytalanul soknak találom a +60% árat 20% képernyő átló növekedésért.
+ ha natívban akarok játszani, már nem biztos, hogy elég 1 db 8800gt
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
1:1 pixel mapping lehetséges a dsubon keresztül is?
thx! -
shouryuken
senior tag
Valakit érdekel egy 1 hetes 226 bw (C) minden tartozákával, dobozában?
pixelhibamentes, kiskergaris Budapesten.
60k
Csere oka: LCD tévére váltás!
üdv!
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
226bw color calibration
Nekem ez az icc bejött nagyon!
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Furky:
Nagyon hasonlóak a beállításaim a tiédhez, valamivel több kontraszt a fehérebb fehér érdekében, és kevesebb kék (-5, -10), gammából 2-es.Khal: Az s20-1w már nincs nálam, elkelt, a beállításokra nem emlékszem
A bevilágítás halovány, de viszonylag nagy felületet érintett.Kérdés: Ti használtok valamilyen progit halott pixel kiszúrásához? (pl ilyen olyan háttér stb.)
Még van 2 napom, hogy megleljem, ha van -
shouryuken
senior tag
Végülis egy kis időráfordítással sikerült bekalibrálnom, gyönyörű a képe, csak a gyári beállítások rémisztőek egy kicsit
Egy két szín még szebb is, mint a mva panelesen, sőt, ami legjobban megdöbbentett, a játékok színei láthatóan szebbek/élénkebbek ezen a monitoron (226bw). (talán a nagyobb kontrasztarány? passz..) Amiben nagyon "lemarad" a tn, az a betekintési szög, de nem tv-ként használom, úgyhogy mind1
Bevilágítás mind2-n kb ugyanannyira tapasztalható, a tn-en kisebb felületen, de valamivel intezzívebben az mva nagyobb felületű haloványabb bevilágításával szemben.Örülök, hogy végre saját szemmel hasonlítgathattam a 2 paneltípust, azt kell, hogy mondjam, hogy kicsit túl lett lihegve ez a "TN panel rossz panel" dolog. Egyenlőre ami pluszt ajánlanak a jobb panelek azzal szemben "kicsit" irreálisan magas az áruk.
A jobb paneleknek tényleg csak talán munkahelyen (grafikai munka, stb) van létjogosultságuk, de csakis azoknak, melyek tényleg atomszínhűek, viszont azok nem +50%al hanem nem ritkán +300%-al drágábbak a tn-nél. (eizo és barátai)
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Akinek 226bw-je van, az kb milyen beállításokkal nyomja?
bright, contr, rgb, sharpness értétkek?thx!
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
A kérdés adott
22" wide
Panel: tn+film (nem gondolom, hogy ekkorába ennyiért lenne jobb panel
Vga, Dvi (HDCP kell!) csati60-70k
Melyik moncsi a Bestbuy ebben a ketegóriában? (samu bw-k közül 3-at is látok ami kb ilyen de nem ismerem őket
köszönöm!
-
shouryuken
senior tag
Sziasztok!
Egy haverom szeretne 19'' es wide monitort 40-50 körül. Persze TN paneles-t, más úgyse telne ki ennyiből. Különösebb követelmény nincs, csak kíváncsi lennék mit ajánlotok. DVI ha van ratja az szuper!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung Full HD LED Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest