- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbl2
senior tag
válasz
Lipton #14286 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem vagy köteles elfogadni a másik monitort. Vagy tudnak ugyanolyat adni helyette vagy vissza kell adni a monitor árát neked és vehetsz máshol olyat amilyet akarsz. Ez van a törvényben. A persze más kérdés, hogy visszaadni nem szokták, max. levsárolhatod náluk az árát, lásd a te esetedben, hogy veszel egy másikat amire ráfizetsz.
-
nbl2
senior tag
Hogyan tud egy 19" tft megjeleníteni egy FullHD filmet ha csak 1400x900-as a felbontása?
-
nbl2
senior tag
válasz
d@minator #5024 üzenetére
Én most vettem 38k LG 194WT-met amit nem mondanék szemétnek,mert 5ms-es nagyon szép képe van, és játékban és filmben is jó.
Én is azt hittem, hogy a 19-es wide alacson, de ez nem igaz, mert filmre és játékra nagyon is jó, csak szövegszerkesztésre lehet kevés, de még így is magasabb egy 17-es CRT-nél.
Játékra valahogy nem tudom elhinni hogy nem elég egy 19-es wide hanem 22-es kell.
És én is azért vettem 19-est mert 20-nál már ugrik a felbontás és oda már vga is kell, ehhez meg az x1950pro is elég lesz még egy darabig, addig biztos amíg a 8800GT a 22-es widehoz. -
nbl2
senior tag
LG 194WT-SF ről esetleg valaki tud mondani valamit? Holnap lesz nálam egy ilyen és kellene róla pár infó, eddig hogy vált be nálatok. Főleg játéknál, meg filmnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest