Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NwL

tag

válasz Lacusch69 #8464 üzenetére

B-L-A-C-K:
    Be fogok nézni. Bár már ennyiből is rábesztéltél :D.

Lacusch69:
    a T220 -asról egy másik témában beszéltek le, azt mondták sok a baj vele...
    Az LG-t viszont nem nagyon emlegetik sehol...

• NwL

tag

válasz B-L-A-C-K #8461 üzenetére

Köszi a gyors választ! Egy kicsit fecsigáztál a 24"os kategóriával :D
    Ha már így hirtelen felugrottunk a 24" os kategóriába, a Samsung 245B
    -vel mi a helyzet?
    (Azonkívül hogy nincs rajta hdmi, és a dinamikus kontrasztarány csak 3000:1)

• NwL

tag

Sziasztok!

Annyira belezavarodtam a sokfajta hozzászólásba, hogy végképp elbizonytalanodtam milyen monitort vegyek. Ezért kérnék segtséget...

Kb. 70 000 ft-ot szánok az új monitorra, főleg netezésre (ebből adódóan nem lenne rossz, ha forgatható lenne) és filmnézésre, (belértve a HD tartalmakat is) használnám.

Most még egy 19" -os crt monitort használok és eddig teljesen meg voltam vele elégedve, de már kiszolgálta az idejét és elkezedett homályosodni a kép...
    Megmondom őszintén, nem szerettem volna még monitort vásárolni, mert nem igazán vagyok megelégedve a mostani tft monitorok képminőségével, és ezmellett még eléggé horribilis az áruk is.

Egy 8800GT hajtaná meg az új monitort, alapkövetelmény lenne a DVI. A pivot a netezés miatt, a nagy felbontás a HD miatt, (bár amit nem értek az az 1680x1050 es felbontás a HD-nál elterjedt 1080 sor helyett.) És bár nem sokat, de azért játszani is szoktam, ezért a minél kissebb válaszidő is fontos lenne.
    Sok rosszat hallottam a bevilágításról, ezt nagyon el szeretném kerülni. Ezért is gondolkodtam inkább a 20" -os monitorokon, mert olvastam, hogy azon kevésbé fordul elő mint a 22"-on (bár ha tévednék, elnézést.). Ellenben, bár a józanparaszti ész azt diktálná hogy kissebb területen, ugyanannyi képpont szebb képet ad, olvastam azt is hogy nem feltűnő a különbség, tehát ne emiatt válasszak 20" -os monitort. Jobban félek a bevilágítástól. Azért az igazi egy 22" lenne, de valószínű ennyiért nem kapok normálisat
    70 000 Ft a kigondolt összeg, ha nagyon muszáj, talán még a 90 000-et is hajlandó lennék megadni egy bestbuy monitorért. Esetleg még várni is hajlandó lennék a nyár végéig, ha addigra kilátásba lenne valami újabb, jobb modell.

Esetlegesen képben lévő modellek:
    Samsung 226CW
    Samsung T220
    LG 228WA-BZ
    Samsung 2253BW
    Samsung T200
    Samsung 2032BW
    LG 207WT-PF
    Samsung 206BW

Elnézést a hosszú hozzászólásért, segítségeteket köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák