- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
NwL
tag
Sziasztok!
Annyira belezavarodtam a sokfajta hozzászólásba, hogy végképp elbizonytalanodtam milyen monitort vegyek. Ezért kérnék segtséget...
Kb. 70 000 ft-ot szánok az új monitorra, főleg netezésre (ebből adódóan nem lenne rossz, ha forgatható lenne) és filmnézésre, (belértve a HD tartalmakat is) használnám.
Most még egy 19" -os crt monitort használok és eddig teljesen meg voltam vele elégedve, de már kiszolgálta az idejét és elkezedett homályosodni a kép...
Megmondom őszintén, nem szerettem volna még monitort vásárolni, mert nem igazán vagyok megelégedve a mostani tft monitorok képminőségével, és ezmellett még eléggé horribilis az áruk is.Egy 8800GT hajtaná meg az új monitort, alapkövetelmény lenne a DVI. A pivot a netezés miatt, a nagy felbontás a HD miatt, (bár amit nem értek az az 1680x1050 es felbontás a HD-nál elterjedt 1080 sor helyett.) És bár nem sokat, de azért játszani is szoktam, ezért a minél kissebb válaszidő is fontos lenne.
Sok rosszat hallottam a bevilágításról, ezt nagyon el szeretném kerülni. Ezért is gondolkodtam inkább a 20" -os monitorokon, mert olvastam, hogy azon kevésbé fordul elő mint a 22"-on (bár ha tévednék, elnézést.). Ellenben, bár a józanparaszti ész azt diktálná hogy kissebb területen, ugyanannyi képpont szebb képet ad, olvastam azt is hogy nem feltűnő a különbség, tehát ne emiatt válasszak 20" -os monitort. Jobban félek a bevilágítástól. Azért az igazi egy 22" lenne, de valószínű ennyiért nem kapok normálisat
70 000 Ft a kigondolt összeg, ha nagyon muszáj, talán még a 90 000-et is hajlandó lennék megadni egy bestbuy monitorért. Esetleg még várni is hajlandó lennék a nyár végéig, ha addigra kilátásba lenne valami újabb, jobb modell.Esetlegesen képben lévő modellek:
Samsung 226CW
Samsung T220
LG 228WA-BZ
Samsung 2253BW
Samsung T200
Samsung 2032BW
LG 207WT-PF
Samsung 206BWElnézést a hosszú hozzászólásért, segítségeteket köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Steam topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest