- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed
addikt
Nekem lassan eldől a dolog én valószínűleg Lg-t fogok venni pedig nekem a egy Dell moncsi is benne van a listámban. Én is halottam hogy az asus képét nem dicsérik és hozzá értőktől is halottam nekem annyira nem tünt fel de amikor láttam valóban kicsit fakóbb volt mint a mellett lévő szintén ''Asus'' 19''-es wide tft
A többi moncsihoz igazából nem volt viszonyítási alapom de azt el tom mondani hogy nagyon gyönyörűek bár csak futólag csodáltam meg őket a Medi Marktban
-
Speed
addikt
Én is pont ezeken gondolkozom csak 22''-osban . Azt elárulhatom nekd hoghy egyikel sem jársz rosszul és nem fogod megbánni egyiket sem hiszen külömség nem igazán van , ez igazából ízlés kérdése
De tudom nem könyű én sem tudok dönteni pedig már 2 hete próbálom és szinte mindegyiket láttam is már meg személyes véleményeket is halotam róluk
Azt hiszem a heti Ready listán nemigen szerepel az a termék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest