- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
Ééértem-forma
az Asus fakóbb volt az Asusnál
ide-oda tehetnél néha egy-két pontot, vesszőt, miegymást
ha megjön, akkor beszámolok; péntekre ígérték
Ma beszéltem vagy 10 üzlettel, amí lett WF; sőt, a landcomputer-es srác szerint létezik WF is, erről aztán az egész nezen nincs infó. Rákérdeztem a nagykerekben, ők sem hallottak WS-ről
valamint azt sem értem (még), h mi a francért kell kiemelni (majd mindenhol), hogy ''talp levehető''
más moncsiknál sincs rászögelve
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Nekem - mint írtam - máig döntenem kellett. LG206WTQ-WF lett. Főleg, amikor közölték (szaküzlet), h a Samu 206bw-hez csak sima VGA jár gyárilag, a DVI-os még + kb. 2300Ft
kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az LG fehér talpa
de amikor láttam valóban kicsit fakóbb volt mint a mellett lévő szintén ''Asus'' 19''-es wide tf
Az LG volt fakóbb az Asusnál
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Nekem sajnos nincs lehetőségem megnézni őket
Az Asus a kedvencem (most egy 19-es van), de egy elég komolynak tűnő tesztben az MW221u képminőségét gyakorlatilag porig alázták, 1 *-ot kapott, eredetileg 6,6 volt a Delta értéke, és gondolom, hogy a méreten kívül az MW201U tök uaz, mint a nagytestvér. [link]
így nemm erem bevállalni, inkább gondolkodom az LG és a Samu között, de persze nem hagy nyugodni a kisördög, hátha az én Asusom tök jó lenneha van időd/kedved írj pár benyomást mindegyikről
[Szerkesztve] -
wwhy
veterán
Sehol egy teszt róla
de legalább egy ős-vélemény
a paraméterei elég meggyőzőek, az ára aztán főleg (62e az Iponnál) Letöltöttem a használatiját, és egyes weboldalakkal szemben ott meg sem említi, h forgatható lenne
vajon mi az igazság? és a BF mit jelent
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest