- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svenike
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném: van egy Samsung 2333SW-m.. és szeretném bekalibrálni a színeket, stb. Mit ajánlotok?
A hozzáadott cd-n vmi nem stimmel.. hiába állítom be a nyelvet, vmi oldalt akarna betölteni a telepítsékor, ami kínai.. de, ott meg se kép, se szöveg..csak egy üres weblap.. :S
-
Svenike
tag
válasz
old_artist #14033 üzenetére
Köszönöm Srácok! Megnéztem a tesztet is, nem tűnik vészesnek a minőségromlás.. Bár, gondolom, játék közben azért más élményt nyújt.. De, amíg gépbővités nem lesz, vhogy csak kibirom
Úgy tűnik marad ez a Samu
Köszönöm! -
Svenike
tag
válasz
old_artist #14030 üzenetére
Köszönöm Old!
Egy végzetesen ostoba kérdésem lesz - de, hát eddig crt tulaj voltam, hát nézzétek el, pls
Jól értem, hogy ezek a tft-k a saját maximális felbontásukon mutatnak csak jól képet?
Tehát, ha kisebb felbontásban szeretnék játszani -mert a gépem és a vid. kártya nem bírná el- akkor torz ill. ronda, homályos, stb. lesz a képe?
S ha igen, úgy milyen megoldást javasoltok? Kisebb monitor vagy más felbontásút?Köszönöm előre is a segítséget!
-
Svenike
tag
válasz
old_artist #14026 üzenetére
Samsung 2333SW Hű, ez tetszik -szép és remekül menne a tv-hez is
-elvégre a nappaliban lesz mind kettő
köszönöm szépen a segítséget
Tudnátok nekem mesélni erről a monitorról? tapasztalatokat, játék és filmek esetén..?
-
Svenike
tag
Szervusztok
Bocsássatok meg, ha már 1000x volt rá válasz, de had kérjek tanácsot tőletek:
szeretnék monitort venni, több éves CRT-met lecserélendő, de nemigazán tudom, mi mellett is döntsek.
22 colos kellene, kb. 50k - 60k között. Preferálnám a Samsungot - tv, házimozi is az - meg vagyok elégedve velük
Játékra, HD-filmekre kellene-sem webkamera, sem hangszóró nem need hozzá
Segítségeteket, tanácsaitokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest