- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Kicsit off topic, de talán idefér.
Van egy elég régi 7+ éves lcd monitorom, már egy ideje csak második, kiegészítő képernyőnek használom. Most elkezdett elég zavaróan vibrálni, kb mint egy ősöreg crt. Valami elállítódhatott és meg lehet csinálni, vagy ez már az öregedés jele és nem lehet mit tenni?
-
Pá
addikt
válasz
Beowulf_78 #13456 üzenetére
Nah jó közben meggyőztem magam.
Most azon filozom, hogy 2493HM legyen vagy esetleg T240?
Utóbbi jobban néz ki, de kicsit rosszabbnak gondolom beülről. Vajon így van?Amit még nem értek, hogy a T240-hez olyan 55W fogyasztást írnak, szemben az összes többi "24-es monitor ~100W fogyasztásával. Ez lehetséges?
-
Pá
addikt
válasz
Beowulf_78 #13452 üzenetére
Azt hittem azért jár a csere.
Igazából nem tudom, hogy mennyire gyakori a búgás, illetve azt sem, hogy mennyire hangos. De sztem ha zavaró, akkor illene kicseréliük.Azért köszi a figyelmeztetést, átgondolom, de amit Te ajánlottál az a moncsi valamiért nem szimpatikus.
-
Pá
addikt
válasz
Beowulf_78 #13448 üzenetére
Miért?
-
Pá
addikt
Kinéztem magamnak egy Samu 245B+ monitort.
Ha valaki tud jobbat maximum ennyiért (~85-90k), akkor szóljon plíz mert még kb 1 hétig várok a dologgal.
A pixelgari fontos, szóval gyakorlatilag csak Samsung meg LG jöhet szóba, ha jól tudom.jah: azt nem írtam, hogy widescreen és 24" kell.
-
Pá
addikt
Hol lehet élőben csekkolni "22-"24 monitorokat? Sokat?
A westendes MM-ben, alig volt kint pár darab, ráadásul nem is azok, amik érdekelnek.
-
Pá
addikt
Samsung 245B-t nézegettem, itt a PH-n eléggé lehúzták filmnézésre, külföldi oldalon viszont dicsérték. Egyébként miben más a 245B+?
És miben a Samsung 2493HM? 2443BW? Az a baj, hogy a jellemzőik nagyjából ugyanazok szóval így látatlanban elég nehéz választani.
Még amit nem tudok megítélni, hogy ekkora méretben vajon mennyire jönnek ki a TN panel hátrányai. Lehet, hogy jobban megérné egy "22-os nem TN-eset venni.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Itt is megkérdem, hátha.
Szóval mit tudtok mostanában best buy ár/érték arányú monitorként említeni 24"-os kategóriában? Nincsenek extrém igényeim TN filmes megteszi, leginkább filmnézésre és netezésre fogom használni.Samsungot preferálom, de más márka is jöhet. Ja és fontos még hogy csak 57 centi széles helyem van, szóval olyan kéne, ami oda befér.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- Overwatch 2
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Építő/felújító topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest