Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkom
csendes tag
válasz
old_artist #8424 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszod!
Igazad lehet abban is, hogy kár lenne más PVA-s modellel kockáztatni, amikor az Eizo-nál nem kell.
Most csak az a kérdés, hogy tudok-e tanálni S2231W-t típust 130k körül, mert eddig "kvázi" 160-170k körül láttam (argep, netsys, stb.) -
Ulkom
csendes tag
Kicsit pontosítok, javítok....
Eizo FlexScan S2231WH
Eizo FlexScan S2201WE
Eizo FlexScan S2201WHTehát ezek között mi a kölönbség?
-
Ulkom
csendes tag
válasz
old_artist #8419 üzenetére
Köszi ismét!
Még arra lennék kíváncsi - végül - az Eizo-val kapcsolatosan, hogy mi a különbség az általad ajánlott Eizo, és a ~30k-val olcsóbb monitorok közül?
Eizo FlexScan S2231WH-BK
Eizo FlexScan S2201WE-GY
Eizo FlexScan S2201WH-BK
Eizo FlexScan S2231WH-BK
Eizo S2201WE-BK
Eizo S2201WH-GYVan lényeges különbség a technológiában, vagy "csak" bizonyos funkciók hiányoznak az utolsó 5 modellből?
-
Ulkom
csendes tag
válasz
old_artist #8381 üzenetére
Köszi a válaszod!
Mi a helyzet egyébként a Dell UltraSharp 2408WFP monitorral? Samsung S-PVA-s panel van benne? Most az Eizo és Dell ezen LCD-je között vivódom.
IOLAIR MB24W 24" TFT erről tudsz valamit? Francia és angol teszteken áradnak róla, ellentétben a youtube-on, ahol hibákról beszélnek.
-
Ulkom
csendes tag
válasz
old_artist #8311 üzenetére
Köszi a választ old_artist!
Nálad van az igazság. Eizo-ban nem tudtam, hogy van belépős monitor. Jó vételnek tűnik, szembe állítva a Lenovo vagy akár a Dell-el, ami utóbbi ugyan 24"-os, és meggyőző specifikációkkal van megáldva, de mellette van azért búg rendesen, amit vagy kifog az ember, vagy örül - Lenovo-t már megse említem.
Összeállítottam egy listát, amit 3-4 hetes olvasgatás után tudtam leszűrni mind objektív, mind pedig szubjektív szempontok és tesztek alapján.
Eizo S2231W
Eizo S2231WH-GY
Eizo S2231WH-BK
Eizo S2201WE-GY
Eizo S2201WH-BK
Dell UltraSharp 2408WFP (hibafaktor: ghosting/inputlag)
Lenovo ThinkVision L220X (hibafaktor: rengeteg hibás modell)
Iolair MB24W (hibafaktor: nincs itthoni szervíz, nem elég mély a fekete, egyébként nagyon jó vétel lenne, ha a "youtube"-on nem lennének videók az állítólagos hibáiról)
LG 24" L245WP-BN
Hewlett-Packard LP2465
Hewlett-Packard W2408H
LG 24" L246WH-BN (hibafaktor: túlságosan fényes, nagy esély pixeles hibára)
Acer AL2423W
Acer AL2623W
Acer P243WMost mindenképpen azt kell mérlegelni, hogy melyik éri meg - Eizo nem kérdés - vállani a minőség mellett járó kockázatot, amiben képtelenség megalkuvást kötni.
Lényegében az a problémám, hogy voltaképp tervezésre lesz, de nem csak a monitor, hanem a gép is. Eizo, Dell és és az LG igencsak 150k körül van, ami itt-ott kivesz a konfigból 10-50k-t - viszonyítva mondjuk egy 100k-s LCD-hez."Legyen olcsó, de ne a minőségen spóroljanak!"
Most már tényleg jó lenne egy ilyen kompromisszumra épülő LCD Monitor.
-
-
Ulkom
csendes tag
Köszönöm a tippeket!
Mindenképpen megfontolom.
Ezekről olvastam még sok-sok jót, persze itt a marketing részét is probáltam szűrni:
Samsung T220HD/ T220
Samsung 226CW
Samsung 2232BW
ACER P223Wabd
ASUS PG221
LG L226WTQ-PF 22
LG L-207WT-PF
LG W2252TQ-PF
LG L226WA-WN
LG L227WT-PF
valamint a Viewsonic monitoraiIlletve hasonló konfigurációval rendelkező 24"-osokat.
Nagyon nehéz döntés.
-
Ulkom
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szépen szeretném kérni a segítségeteket LCD Monitor vásárlásában!
Több hetes böngészés után se tudok dönteni, hogy mi lenne az ideális modell.Amire kellene a monitor, főleg:
- Videoszerkesztésre;
- Grafikai alkalmazásokhoz;
- illetve animálásra.Mindenképpen 22" vagy 24" érdekelne, jó színreprudukciós és megjelenítési képességgel!
Tudom, hogy Eizo lenne a best, de arra sajnos nem tudok fordítani.Maximálisan 100-150k tudok ráfordítani.
Köszönöm előre is segítségeteket!
Üdv,
Ulkom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest