Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog81
csendes tag
Az LG L226WTQ-ról van valakinek tapasztalata?
-
hedgehog81
csendes tag
Ismét kérdezem:
Tudtok olyan megbízható bolto(ka)t, ahol jó áron lehet monitort venni és ki lehet előtte próbálni?
Köszi. -
hedgehog81
csendes tag
Tudtok olyan megbízható bolto(ka)t, ahol jó áron lehet monitort venni és ki lehet előtte próbálni?
Köszi. -
hedgehog81
csendes tag
Myers, itt van egy színprofil az LG L226WTQ-hoz:
[link]
Az oldalon azt írják, hogy a gyári színbeállítás nem a legjobb.Remélem beválik.
A tesztet magát is érdemes megnézni:
[link]
29db(!!) 22-es monitort hasonlítanak össze, részletes tesztfotók stb.
Sőt, ha fölül átrakod francia nyelvre, van egy video, ahol szétszedik a WTQ-t és kiderül, hogy LG-Philips panel van benne.Egyébként én is ilyen monitoron gondolkodom. Ezek szerint ajánlod?
-
hedgehog81
csendes tag
Én is kérdezek...
22-es Wide monitort szeretnék venni. Használat: office, net, video, játék.Két fő jelölt a Samsung 226BW és az LG L226WTQ.
Van tapasztalatotok e kettőről? A Samsungnál fennáll-e még az A,C,S panel lottó? (Olyat is olvastam, hogy már csak S van, meg olyat is, hogy S már egyáltalán nincs). LG mellett szól a szigorúbb garancia.
Az LG WTQ-ról ghosting problémákat lehet hallani, erről van-e tapsztalat?Esetleg más jelöltet ajánlotok? (Olvastam a PCW legújabb tesztjét, de igazán egyik sem győzött meg.)
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gyúrósok ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest