Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Értem én, hogy pixelhibákra csak megadott mennyiségű pixel után cserélnek, de elvileg a magyar jog szerint nem úgy van, hogy bármilyen terméket vissza kell cserélni a forgalmazónak/boltosnak/akárkinek, 3 munkanapon belül? Ezt azért elmondják karácsonykor is, ha valami nem tetszik valakinek, 3 napig mindenképp vissza lehet cseréltetni, max nem adják vissza a pénzt, hanem le kell vásárolni vagy uolyat adnak másikat vagy ilyesmi...
-
proof88
addikt
válasz
#41635072 #9558 üzenetére
Ahogy rumkola megmondta, próbáld a Splendidet kapcsolgatni, mert elvileg jó, de gyakorlatilag a tesztek alapján nem olyan jó, mint ahogy azt az asus mondja...
Én tegnap rendeltem egy 222U-t, ez a DVI-ben különbözik az S-estől, kíváncsi leszek rá, ilyen van csoporttársamnak is, és ő meg van elégedve vele... egyébként nem hinném, hogy olyan nagy gondok lennének az analóg csatissal is, lehet más gond van... esetleg nV driverben lehet élesítést állítani, bár az a színeken nem segít... próbáld meg kalibrálni színprofillal esetleg? -
proof88
addikt
válasz
old_artist #9531 üzenetére
Elírtam, úgy értettem, hogy a NEC-nek nincs a NEC és a Lenovo közül. Azt tudom, hogy az S-es asusnak nincs, az U-s asusnak van. Nagyon az ASUS felé hajlok, mert megtudtam, hogy pont ilyenje van volt csoporttársamnak és nagyon tetszik neki a képe.
-
proof88
addikt
Nézegettem teszteket, árakat, miegymás, nagyon gondolkodok... még 2 jött számításba:
IBM Lenovo D221
NEC AccuSync LCD223WMA 3 napos pixel garancia nem érdekel, elvileg 3 napon bármit cserélniük kell, ha bajom van vele, nem? De. De akkor miért van mindenhol ennyire hangsúlyozva???
Tesztek alapján mind3 jobb színhűséggel rendelkezik, egyik sem tükröződik, állítható dőlésszögűek, stb... Viszont DVI csatlakozása csak a Lenovonak van.
Ezért vagyok dilemmában!Valaki help!
-
proof88
addikt
Üdv!
Választottam monitort, Asus VW222U, mi a véleményetek róla? Hasonló áron érdemes más?
-
proof88
addikt
válasz
einstein #9496 üzenetére
Huhh, akkor ezek szerint a 19"-esek közül kéne válogatnom? Csak azért, mert tudom, hogy játékban nem olyan fontos, de ha kicsit grafikázok meg miegyéb, akkor szeretem a szép színeket látni, mint crt-n. Meg mondjuk a weblapokat sem szeretem, ha a crt-hez megszokottól eltérő színnel jelnik meg néhány sáv, stb.
Szóval szerinted inkább 19"-es tft? Onnan tudsz valami jobbat 50 körül? -
proof88
addikt
-
proof88
addikt
Üdv!
Szeretnék venni egy új TFT-t, legalább 19"-est. Nézegettem 20-22"-eseket is, vannak 50 körül is, de nem tudom, hogy ezek minőségileg mennyivel gyengébbek a hasonló árú, de kisebb monitoroknál. Milyen paraméterekre kell figyelni? Az a baj, hogy kevés monitor teszt van, és nem tudom, hogy mi alapján válasszak. Fontos lenne az is, hogy több év garancia legyen, mert vannak olyan TFT-k, melyekre csak 1 év van, és most romlott el egy 19"-es, amire csak 1 év volt (LG), és csak panel csere a megoldás. :/
mod: játékra is használnám a monitort, valószínűleg egy 4850 mellett, szóval jó lenne, ha szép színeket tudna a monitor, valamint én mindig borzongok mindenféle TFT képétől, mert az otthoni CRT-mhez vagyok szokva. De gondolom sok különbség van a TFT-k között, tehát valami színhűbb kéne 50 ezerig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest