- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
válasz
littlemole #4254 üzenetére
Egy gyors cod4 élményt nem tudnál? Vagy egy izzig vérig fps-tesztet? Én is ezt a moncsit nézegetem nagyon.
mod: színhűséggel crt után? fekete az fekete?
-
yoid
tag
válasz
littlemole #4254 üzenetére
Erdekesen osztalyozzak a monitorokat ezen az oldalon amit megadtal.Nekem 226cw-m van , sztem nagyon jo , szinek rendben , kepminoseg jo, gyors , fil ,jatek tok. megy.Hogy ki tesztelte azokat a monitorokat nem tudom ,de ha latnam lehet hogy lerugnam a fejet.
-
Goldye
aktív tag
válasz
littlemole #3849 üzenetére
Ctrl+görgő fel internet explorerben. Ugye az igazi férfi bátor, és ie-t használ
-
zolynet
veterán
válasz
littlemole #3849 üzenetére
FireFox-szal is fel lehet nagyítani a betűméretet, ill van még pár más módja is.
Viwsonic 2235wm tft-t nézegettem még nagyon.
-
Goldye
aktív tag
válasz
littlemole #3840 üzenetére
Böngészésre LCD tv-t
Namost azt használok (mint mondtam 26"), mer még nincs fellrakva. Amint tehetem váltok vissza monitorra mindenképp. Ott figyel hátul egy gagyi kis 17", legutóbb megnéztem... Már alig várom megjöjjön a tartóállvány. Ha meg filmet akarok nézni akkor átkapcsolok tvre. -
Goldye
aktív tag
válasz
littlemole #3741 üzenetére
LCD-tv-t sztem ne vegyél ha játszani akarsz. 1360x768-s a 26"-s és nekem pixeles erősen. A 24"-hoz pedig kell gép hogy kihajtsa azt a felbontást
-
Myers
senior tag
válasz
littlemole #3633 üzenetére
Elvileg jobb lesz, mert a HDMI elvileg többet tud, nagyobb sávszélességet tud biztosítani.
Gyakorlatilag biztos, hogy nem lesz különbség, legalábbi az emberi szem képtelen lesz érzékelni.Vegyük alapul a sima analóg D-SUB és digitális DVI közti képminőséget. Az esetek 99%-ában szemmel nem látható a különbség.
Az az 1% pedig +/- ode vagy oda. Van, hogy a DVI rosszabb, bár akkor ott valami gixer szokott lenni.Bár a DVI-nek vannak előnyei (képpozicionálás, stb.)
Most ha a DVI-t hasonlítjuk össze a HDMI-vel, akkor azt látjuk, hogy mindkettő digitális interface, tehát ezek között még annyi különbség sem lesz, mint egy analóg és digitális között.
Ha van olyan jelforrásod, aminek van HDMI kimenete (lesz egy pár új grafkártya, ami ilyen lesz!), akkor azt jó, mert közvetlenül tudod a monitorra csatlakoztatni. Egyébként megy egy DVI-HDMI átalakító kábellel megoldható.
Hát szvsz ha HDMI-s akkor kötelező tudnia a HDCP-t!!! Olyan nincs, hogy egy HDMI nem tud HDCP-t. Akkor az nem HDMI.
A HDCP-nek annyi a jelentősége hogy engedi megjeleníteni az eredeti HDDVD és Blu-Ray lemezeken található tartalmat.
Egyébként az általad kiszemelt Iiyama ProLite B2403WS monitor 5*-ot kapott!!!
LINK itt -
ALI_G
veterán
válasz
littlemole #685 üzenetére
múltkor voltam előadáson, egy laptopról nyomtak valahogy 2 TFT-re és egy projektorra...azt, hogy hogy, nemtom.
De már az én R9800se canyon márkájú vidkarim is tudja a 2 monitort, a driverben lehet választani, hogy külön asztal, vagy kiterjesztett asztal. A játékok meg videók már szerintem problémásabbak lehetnek.
-
Komplikato
veterán
válasz
littlemole #632 üzenetére
Hát én se sok difit találtam, a WA-SN-en van HDMI is.
(Tényleg, akkor ráküldhető egy 1920x1080-as kép is??? Már persze átskálázva ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest